DUA LIPA

Zaboravljeni trend obuće iz devedesetih vratio se u velikom stilu

09.02.2022 u 15:30

Bionic
Reading

Devedesete su i dalje modni period koji ne prestaje inspirirati, a sad je dosao red na hit obuću koju su mnogi već i zakopali u bespućima modne prošlosti

Sjećate li se pomalo bizarnih japanki platformi? Riječ je o dvojbenom trendu koji je dominirao u 90-ima i jedan je od onih modnih komada koji ili obožavate ili mrzite.

Scrunchieji, bijele T-shirt majice koje se nose ispod slip haljina, hlače ravnih nogavica, mule natikače kockastih vrhova....

Da, modni svijet voli oživljavati zaboravljene hitove iz devedesetih ili 2000-ih, ali čini se da Dua Lipa vraća još jedan omiljeni komad iz 90-ih u 2022.

  • +7
Dua Lipa Izvor: Profimedia / Autor: VAEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ultimativni hit u devedesetima vratio se posve neočekivano ove sezone i to na stopalima hvaljene britanske glazbenice kosovskih korijena. Lijepa brineta ovih dana puni baterije u sunčanom Miamiju gdje se na plažu uputila u pravom ljetnom izdanju koje joj je odlično pristajalo i s knjigom 'A Thousand Splendid Suns' Khaleda Hosseinija.

Haljina golih leđa od prozirne tkanine (Isa Boulder) naglasila je njezinu vitku figuru u crnom bikiniju, a ležeran look dodatno su upotpunile upravo spomenute japanke platforme brenda Coperni koje su nas u trenu vremeplovom vratile u 90-e.

Pa ako ste i vi ljubiteljica ovakve obuće, dobar je savjet prije nego ih odlučite nositi da japanke platforme isprobate kod kuće jer njihovo nošenje zahtijeva malo vježbe.