ZVIJEZDA BRIT AWARDSA

Izdanje dostojno glazbene dive: Adele servirala holivudski glamur na crvenom tepihu

09.02.2022 u 09:06

Bionic
Reading

Najvećom zvijezdom ovogodišnje dodjele glazbenih nagrada Brit Awards postala je Adele, a navedeno je potvrdila i svojim odabirom u znaku haljine koju je samo za nju kreirao talijanski kralj elegancije, Giorgio Armani

Na krilima aktualnog albuma '30', glazbena diva Adele sinoć je trijumfirala na dodjeli glazbenih nagrada Brit Awards osvojivši tri kipića u kategorijama za najbolji britanski singl, britanski album godine i umjetnika godine, a zvjezdani status koji uživa na glazbenoj sceni itekako je naglasila svojim modnim odabirom.

  • +4
Adele Izvor: Profimedia / Autor: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

U maniri glumačkih diva iz starog Hollywooda, crvenim tepihom u Londonu prošetala je u crnoj haljini čija glavna posebnost leži u zanimljiom dizajnu ovratnika. Duboki V-izrez dekoltea naglašen je dramatičnim detaljem prozirnoga tila s točkicama, a koji se nastavljao na leđima i tvorio izgled šlepa.

Adele na crvenom tepihu Brit Awardsa Izvor: Profimedia / Autor: - / Backgrid USA / Profimedia

Za nezaboravno izdanje Adele na Brit Awardsima pobrinuo se slavni stilist Jamie Mizrahi, dok se za spomenutu kreaciju pobrinuo legendarni talijanski dizajner, Giorgio Armani.

Raskošnu i elegantnu haljinu s potpisom Armani Prive pratio je zavodljivi make-up i pažljivo isfenirana frizura koju je Adele oplemenila dijamantnim naušnicama s potpisom Lorraine Schwartz.