OMILJENI DODATAK

Za ovim chic modnim detaljem poludjele su trendseterice, ali i brojne poznate dame, među kojima su Kate Middleton i Jessica Alba

11.11.2019 u 13:53

Bionic
Reading

Sjećate li se predimezioniranih rajfova koje smo nosili u mladosti? U posljednje vrijeme trendseterice su poludjele za ovim modnim detaljem koji je 90-ih bio pravi hit, a koji se sada ponovno vratio u modu na velika vrata. U trenu podiže odjevnu kombinaciju, a veliki plus je i to što trebate potrošiti hrpu novaca da biste začinili odjevne kombinacije

Brojne trendseterice diljem svijeta pomamile su se za rajfovima nakon što su dizajnerski brendovi na Tjednu mode uvrstili ovaj retro modni dodatak u svoje aktualne kolekcije. Među najpopularnijima izdvojio se rajf s potpisom modne kuće Prada koja je predstavila nekoliko neodoljivih statement komada, a kako to obično biva ubrzo su svoje verzije rajfova predstavili i high street brendovi.

Osim brojnih svjetskih modnih blogerica koje žive za modu, rajfove su u svoju garderobu uvrstile i brojne poznate dame, a neke od posljednjih koje smo vidjeli s ovim chic modnim dodatkom su vojvotkinja Pippa Middleton, Kate Middleton, Jessica Alba, Jadranka Sloković, Nikolina Ristović i Adriana Đurđević.

Vojvotkinja Kate Middleton koja rijetko koketira s trendovima sve je iznenadila kada se na festivalu povodom Dana sjećanja na žrtve Prvog svjetskog rata pojavila u elegantnom stajlingu kojeg je začinila efektnim debelim rajfom s potpisom španjolskog high street diva Zara.

Nedugo nakon toga Jessica Alba zablistala je na crvenom tepihu u spektakularnoj kreaciji s potpisom brenda Ralph & Russo koju je također upotpunila cool rajfom ukrašenim biserima koji je cjelokupnom stajlingu dao dozu glamura i posebnosti.

Pippa Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Glavni razlog zbog kojeg su modne ovisnice poludjele za ovim statement komadom je taj što su rajfovi vrlo praktičan i povoljan način da stajling učinite efektnijim i zanimljivijim. Ukoliko se malo poigrate, i najjednostavniji stajling može izgledati originalno i chic, a ovisno o tome je li riječ o dnevnoj ili večernjoj kombinaciji birajte i rajf.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

#milanfashionweek

Objavu dijeli Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)

Rajfove s dodatkom bisera, cirkona i perli birajte za svečanije prilike kako biste postigli glamurozni efekt, a za svakodnevne prilike posegnite za pastelno rozim ili plavim rajfom od baršuna ili satena koji neće izgledati pretjerano, ali će vam svakako osigurati potrebni 'wow' efekt.