KRALJICA STILA

Nikolina Ristović opet ima genijalan stajling: Isfurala ključne komade sezone za kojima žude modne ovisnice

23.09.2019 u 11:15

Bionic
Reading

Nikolina Ristović proteklih dana uživa u Milanu u kojem traje Tjedan mode. Lijepa voditeljica, koja je rodni Zagreb zamijenila obiteljskim životom u Beogradu, uzela je predah od majčinskih obaveza kako bi otputovala u modnu prijestolnicu te obilazi modne revije. Baš poput profesionalne influencerice, Nikolina nas svakog dana oduševi novim originalnim stajlingom

Dobro poznato voditeljsko lice Nikolina Ristović neosporno je jedna od najbolje odjevenih Hrvatica, a tu zavidnu titulu ponosno nosi već godinama. 43-godišnja voditeljica jedna je od onih žena koje izgledaju besprijekorno što god odjenu, pa čak i kada se čini da su na sebe nabacale prvo što im je palo pod ruku.

Da modu ima u malom prstu, Nikolina je još jednom dokazala zablistavši na ulicama Milana u spektakularnom stajlingu koji osvaja na prvu. U čuvenom šoping centru, Galeriji Vittorio Emanuele II, lijepa voditeljica plijenila je pažnju u efektnoj šarenoj haljini midi kroja s resicama koja nosi potpis brenda Missoni.

Cjelokupan stajling voditeljica je, osim efektnom crvenom torbom s ručkom, začinila ključnim komadima koji će u nadolazećim mjesecima imati vodeću ulogu - crnim prošivenim natikačama na petu s potpisom high street brenda Zara, inspiriranim popularnim natikačama modne kuće Bottega Veneta i efektnim plavim rajfom.

Natikače od prošivene kože ove sezone slove za jedan od najpoželjnijih komada sezone, koliko su popularne, govori i činjenica da su rasprodane na stranicama Zare, a jednake ovacije među modnim ovisnicama izazvao je povratak rajfova u modu. Trendseterice su potpuno opsjednute ovim modnim dodatkom, a čini se kako je pred ovim trendom pokleknula i lijepa voditeljica.

Statement haljina ljuljala se u ritmu dok je Nikolina pozirala za kameru, a sliku u svom novom stajlingu s tjedna mode voditeljica je podijelila i s pratiteljima na Instagramu te su je obasuli komplimentima.

'Imate jako izražen osjećaj za modu. Uživam u vašim modnim kombinacijama. Zaista lijepo i urbano', komentirala je jedna Nikolinina obožavateljica.