NA KRALJEVSKOM VJENČANJU

Šik haljinu Pippe Middleton zasjenio najpoželjniji modni dodatak

19.05.2019 u 12:46

Bionic
Reading

Pippa Middleton sa suprugom Jamesom Matthewsom prisustvovala je kraljevskom vjenčanju u Windsoru, gdje se pripadnica kraljevske obitelji Lady Gabriella Windsor udala za Thomasa Kingstona

Mlađa sestra Kate Middleton česta je uzvanica na kraljevskim vjenčanjima. Prije godinu dana Pippa Middleton bila je na vjenčanju princa Harryja i Meghan Markle, kao i u listopadu prošle godine na vjenčanju Harryjeve i Williamove sestrične, princeze Eugenie, i to samo četiri dana prije no što je rodila svoje prvo dijete, sina Arthura.

Pippa je za najnovije kraljevsko vjenčanje odabrala svijetloplavu haljinu nabranih rukava i ukrašenu cvjetovima, a riječ je kreaciji modne kuće Kate Spade, čija cijena iznosi oko 5.100 kuna.

Pippa Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Stajling je upotpunila klasičnim stiletto štiklama od brušene kože u sličnoj plavoj nijansi, ali i hit modnim dodatkom – predimenzioniranim rajfom.

Upravo se takav model rajfa našao među top 10 najpoželjnijih modnih dodataka u prvom kvartalu 2019, prema analizi modne platforme Lyst, a it model trenutačno je Pradin crni rajf urađen zlatnim zakovicama.

PREDMET ŽUDNJE

Sad je i službeno: Ove su tenisice uvjerljivo najpoželjniji modni komad u ovoj godini

Pogledaj galeriju

Pippa je za vjenčanje svog prijatelja, Thomasa Kingstona, odabrala model Classic Azure Headband s potpisom Jess Collett, a upečatljiv modni dodatak prekriven je svilenim plavim baršunom.

Osim Pipe na kraljevskom vjenčanju u Windsoru među uzvanicima bili su i njezini roditelji Carole i Michael Middleton, te brat James Middleton, koji je došao u pratnji djevojke, Francuskinje Alizee Thevenet. No na vjenčanju nije bilo Kate Middleton i princa Williama, koji je morao prisustvovati utakmici finala FA kupa budući da obnaša ulogu predsjednika Engleskog nogometnog saveza.

  • +5
Poznati na vjenčanju Lady Gabrielle Windsor Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia
  • +9
Vjenčanje Lady Gabrielle Windsor Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia