JESENSKI HIT

Poznate Hrvatice potpuno su opčinjene najnovijim modnim trendom za koji vam nije potrebno puno novca

25.09.2019 u 14:14

Bionic
Reading

Slavne trendseterice potpuno su poludjele za modnim detaljem koji nas vraća u djetinjstvo. Debeli rajfovi koje smo donedavno prezirali sada su najpoželjniji modni detalj, a na ovaj trend nisu ostale imune ni poznate Hrvatice

Svake godine, modna platforma Lyst analizira na stotine tisuće pretraživanja po različitim šoping stranicama i donosi nam vijesti o najvećim modnim trendovima diljem svijeta. U njihovom prvom kvartalnom izvještaju za 2019. pokazalo se da su bijele tenisice i dalje vječni komad, a među top 10 modnih komada jako drugo mjesto zauzeo je modni detalj koji je malo tko očekivao - rajf s potpisom modne kuće Prada.

Pretraga za ovim upadljivim modnim dodatkom samo u zadnja dva mjeseca porasla je za 200 posto.

Rajfovi, odnosno, obruči za kosu preplavili su dizajnerske, ali i high street trgovine i u rekordnom roku osvojile srca trendseterica diljem svijeta. Podaci poznate modne platforme samo su jedan od dokaza da ovaj retro modni dodatak slovi za najpoželjniji komad sezone.

Ni poznate Hrvatice nisu ostale imune na ovaj modni trend. Glumica i modna blogerica Sonja Kovač među prvima je isfurala ovaj modni detalj, a djevojka našeg nogometaša Duje Ćaleta-Cara, Adriana Đurđević, toliko je oduševljena ovim efektnim modnim dodatkom da u svojoj kolekciji ima nekoliko komada u različitim bojama.

Ni lijepa poduzetnica i supruga Matea Kovačića, Izabel Kovačić, nije odoljela debelom rajfu koji vraća u djetinjstvo. Ovaj statement komad Izabel je nosila u kombinaciji s točkastom haljinom tijekom posjeta Bakuu.

Voditeljica Nikolina Ristović tijekom tjedna mode u Milanu prošetala je nekoliko izvanrednih stajlinga koje je također začinila trendi rajfovima u plavoj i ružičastoj boji. Lijepa voditeljica nije jedna od onih žena koje slijepo prate trendove, stoga je ovo samo još jedna potvrda toga koliku je pomamu izazvao ovaj modni detalj.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

#milanfashionweek

Objavu dijeli Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)

Zadnja u nizu Hrvatica koje nisu odoljele ovom trendu je i umirovljena sutkinja Đurđa Tedeschi koja je statement rajfom ukrašenim cirkonima zaokružila stajling koji je nosila na premijeri dokumentarnog filma o Alexanderu Mcqueenu u kinu Kaptol Butique Cinema.