Na sigurnoj udaljenosti

Prvo pojavljivanje u javnosti Kate Middleton, Meghan Markle i prinčeva nakon Harryevog priznanja da nije u najboljim odnosima s bratom

09.11.2019 u 23:00

Bionic
Reading

Mnogi su s nestrpljenjem iščekivali ponovni susret kraljevske braće i njihovih supruga koji se dogodio u subotu navečer na svečanosti koja se održava dan prije Remembrance Sundaya (Dana sjećanja) u Royal Albert Hallu. Princ Harry i William stigli su u društvu svojih supruga, ali odvojeno

O svađi najslavnijih prinčeva na svijetu, Harryja i Williama, nagađa se već dvije godine. Posljednji su put u javnosti službeno viđeni zajedno u srpnju ove godine na krstitkama Harryjeva i Meghaninog sina Archieja. Neslužbeno su snimljeni nekoliko dana kasnije na polo utakmici na kojoj su obojica braće sudjelovala, dok su njihove supruge s djecom zdušno navijale.

Ovo je njihov prvi javni susret nakon objavljenog dokumentarca ITV televizije 'Harry & Meghan: An African Journey' (Harry & Meghan: Afričko putovanje), u kojem se princ Harry dotaknuo svog odnosa s bratom, princom Williamom te priznao šuškanja da doista nije u najboljim odnosima s bratom. U subotu navečer stigli su na obilježavanje Remembrance Sundaya (Dana sjećanja), no u Royal Albert Hall došli su odvojeno.

  • +11
Festival of Remembrance 2019 Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / Mega Agency / Profimedia

Meghan i Kate odlučile su se za sličan stajling te su se obje pojavile u tamnim haljinama ukrašenim crvenim makom, cvijetom koji se koristi od 1921. u spomen na vojnike koji su poginuli u oba svjetska rata dok su prinčevi Harry i William odjenuli crna odijela s istim kravatama crvenih i crnih pruga.

Pridružili su im se i ostali članovi kraljevske obitelji, među kojima su kraljica Elizabeta, princ Charles, Camilla, vojvotkinja od Cornwalla, princeza Anne, princ Edward i Sophie, grofica od Wessexa.

Princ Harry i Meghan Markle jučer su nastavili svoje kraljevske dužnosti na godišnjem obilježavanju Dana sjećanja u Westminsterskoj opatiji. Postali su roditelji u svibnju ove godine, kada im se rodio sin Archie.

  • +10
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Doug Peters / PA Images / Profimedia

U britanskim medijima stalno se plasiraju informacije o velikoj zavadi Meghan Markle i Kate Middleton. Dvije se šogorice navodn, sudeći prema anonimnim izvorima iz Palače, ne mogu podnijeti otpočetka, a zbog njihovih su neslaganja i prinčevi Harry i William u sve lošijim odnosima te dva para gotovo ne pričaju.