KOMAD KOJI MORATE IMATI

Vodeći trend sezone: Evo kako odijela u boji nositi za posao, špicu ili ležerni ručak

02.04.2019 u 15:04

Bionic
Reading

Svake sezone na površinu ispliva nekoliko ključnih trendova koji toliko plijene pažnju da ih nemoguće ignorirati, a prije nego se okrenemo, oni već prerastu u vodeći hit sezone. Upravo to dogodilo se s odijelima u boji. Iz sezone u sezonu popularnost odijela pastelnih i jarkih boja postepeno raste, a ovog proljeća dosegnut će svoj maksimum

Omiljena dizajnerica u Hrvata, Aleksandra Dojčinović, za tportal je nedavno izdvojila odijela u boji kao vječni klasik koji se može isfurati na sto načina i pritom uštedjeti novac, složivši se kako je ove sezone naglasak upravo na odijelima u boji.

Iako su vrlo aktualna, mnoge žene se plaše odijela u boji, no za to nema razloga. Ukoliko znate kako ih kombinirati, ona mogu izgledati jednako primjereno za razne prigode, a mi smo pronašli tri savršene opcije za posao, špicu i ležerni ručak.

Stajling za posao

Odijelo: Zara

Cipele: Uterqüe

Torba: Mango

Naočale: Uterqüe

Tko je rekao da se boje ne mogu isfurati na posao, a da pritom izgledate elegantno i držite se pravila poslovnog odijevanja? Ovaj stajling savršen je dokaz toga odijelo u jarko ružičastoj prolazi čak i za poslovni sastanak. Obzirom da je odijelo samo o sebi upečatljivo, stajling umirite neutralnim modnim dodacima, kao što je ova elegantna crna torba s potpisom Manga i klasične Uterqüe salonke inspirirane najprodavanijim Chanelovim modelom.

Stajling za špicu

Odijelo: Mango

Cipele: Zara

Torba: Mango

Turba: Zara

Ovo trava-zeleno odijelo idealno je za apsolutno sve prilike, a iako smo sigurni da bi mnogi ovu boju isfurali za ured prije nego ružičastu, ova modna kombinacija odličan je primjer kako uz pomoć određenih modnih dodataka u par sekundi poslovni stajling možete prenamijeniti u stajling za gradsku špicu. Mi smo odabrali trendi okruglu torbu od ratana i šareni turban koji stajlingu daju svježinu i aktualan izgled, te ravne cipele s otvorenom petom u kojima u gradu možete izdržati i cijeli dan ako je potrebno.

Stajling za ležerni ručak

Odijelo: Stradivarius

Majica: Stradivarius

Tenisice: Stradivarius

Pastelne boje ovog proljeća su pravi hit, stoga ne bi bilo loše počastiti se jednim ovakvim odijelom u neodoljivoj mint boji. Za ležerni ručak s prijateljicama, isfurajte odijelo u kombinaciji s bijelim T-shirtom kojeg krasi efektni print. Majice sa slikama i grafitima trenutno su vrlo popularne na modnoj sceni i savršeno se slažu s odijelima, ukoliko želite postići opušteniji, cool efekt, a kao šećer na kraju, zaokružite stajling bijelim tenisicama koje, sigurni smo, već imate u svom ormaru. Tenisice i odijela spoj su s kojim ne možete pogriješiti, a ako ne vjerujete nama, bacite oko na Instagram profile vodećih terndseterice koje su opsjednute ovom modnom kombinacijom.