ISPLATIVA INVESTICIJA

Aleksandra Dojčinović otkriva pet vječnih komada koje možete isfurati na sto načina i pritom uštedjeti novac

30.03.2019 u 17:00

Bionic
Reading

Želite li biti u trendu ovo proljeće, ne morate potrošiti desetke tisuća kuna da biste to postigli. Naprotiv, pomoću nekoliko vječnih komada u trendi bojama možete svaki dan u tjednu izgledati chic i drugačije, a s time se slaže i omiljena dizajnerica u Hrvatica, Aleksandra Dojčinović. Proslavljena dizajnerica je ekskluzivno za tportal odabrala pet bezvremenskih klasika koje možete isfurati na sto i jedan način te pritom uštedjeti novac

Aleksandra Dojčinović, vlasnica popularnog brenda Lei Lou, za sve ljubiteljice mode priprema novu modnu poslasticu. Novu kolekciju 'Resort 2019.' dizajnerica će 2. travnja predstaviti u Zagrebu i Splitu - i to u isto vrijeme. Revija će se prvi put u povijesti brenda, ali i općenito hrvatske mode, održavati istovremeno na dvije lokacije, uživo u Tehničkom muzeju i pomoću live prijenosa u splitskom CineStaru, uz dva paralelna after partyja.

U pauzi od priprema za reviju posjetili smo Aleksandru Dojčinović u njezinu ateljeu, u kojem se trenutno odvijaju završni radovi. Iako ima pune ruke posla, dizajnerica je ipak pronašla malo vremena za nas te nam je otkrila svoje omiljene bezvremenske komade koji se mogu isfurati na bezbroj načina.

1. Odijelo u jarkoj boji

'Ove sezone naglasak je na odijelima. Svi ih furaju na sve moguće načine. Ja sam luda za narančastom ovo proljeće, tako da je strukirano odijelo u vibrantno narančastoj boji, koje se sastoji od sakoa Thelma i hlača Reina, moj apsolutni favorit. Izvrsno je u kombinaciji, a kao svaki komad pojedinačno nudi nebrojene mogućnosti za kombiniranje', savjetuje Aleksandra Dojčinović, dodajući kako je različite kombinacije s ovim statement komadima i sama isprobala.

2. Jednostavni bijeli T-shirt

'Sigurno ste sto puta pomislili kako je stvarno vrijeme da napunite ormar bazičnim komadima, a ne da svaki put prije izlaska bezuspješno prekapate po odjeći u potrazi za običnom bijelom majicom. Ovo proljeće je pravo vrijeme za to jer je bijeli T-shirt od nebitnog komada postao jaaaako bitan. Naime, upravo će on na najbolji način klasično odijelo učiniti cool kombinacijom za špicu i izlaske, a možete ga upotpuniti zlatnim ili nekim drugim upečatljivim nakitom - dovoljno je neupadljiv da mu smijete dodati apsolutno sve, pa čak i korzet', sugerira naša vodeća dizajnerica, koja je u nedavnom intervjuu za tportal otkrila kako zbog vječnog nedostatka vremena najčešće jednostavno uskoči u neki od klasika s vlastitim potpisom.

3. Traper jakna

'Kada govorimo o casual odijevanju, onda je traper apsolutni kralj svega i, baš poput omiljenih vam traperica, dobro odabranu jeans jaknu, zahvaljujući njenom bezvremenskom izgledu, možete kombinirati uz gotovo sve u ormaru. Moja kombinacija s hlačama odijela i statement naušnicama može biti cool izbor za kavu s prijateljicama, ali i za ležerne poslovne sastanke', predlaže Dojčinović.

4. Midi haljina s printom

'Meni najdraža haljina ove sezone je crvena s modrim cvjetićima, koja se može nositi sama, a najdraža kombinacija mi je upravo ova sa sakoom Thelma. Inače su mi narančasta i plava it kombinacija ove sezone, a ovi crveni cvjetići daju svemu posebnu čar. Kada idem na ručak s prijateljicama, volim sve upotpuniti belt torbicom i zlatnim nakitom, a izvrsno izgleda i sama po sebi, bez ijednog detalja', otkriva proslavljena dizajnerica, koja nas svakom svojom novom kolekcijom iznova ostavi bez riječi.

  • +4
Aleksandra Dojčinović u svom ateljeu Izvor: Promo fotografije / Autor: John Pavlish