ISPLATIVA INVESTICIJA

Pet modnih klasika zbog kojih će svaki vaš stajling izgledati skupocjeno

31.03.2019 u 14:00

Bionic
Reading

Pitate li stiliste i modne stručnjake što se isplati imati u ormaru, svi do jednog navesti će ovih pet komada koji se mogu isfurati na sto načina, a da pritom svaki vaš stajling učine skupocjenim

Bez obzira pratite li slijepo trendove ili ste jedna od onih 'zicerašica' koje preferiraju klasične komade, postoji nekoliko modnih klasika koje bi svaka žena trebala imati u ormaru. Za takve komade ne morate nužno potrošiti brdo novca, a pronaći ih možete u svakoj high street trgovini. Njihova tajna je u tome što će svaki vaš stajling učiniti puno skupljim nego što on u stvarnosti jest.

Mi smo izdvojili pet ključnih komada zbog kojih će svaki vaš stajling izgledati skupocjeno, a neke od njih zasigurno već posjedujete.

1. Kaput u boji devine dlake

Kvalitetan kaput u boji devine dlake možete nositi godinama. Ne znamo što bi se trebalo dogoditi da ovaj kaput izađe iz mode, a najbolje od svega je to što izgleda skupocjeno te se može kombinirati uz apsolutno sve - od traperica i tenisica do elegantne haljine i štikli. Ima nešto u toj boji zbog koje svaki stajling izgleda profinjeno i damski.

2. Bijele tenisice

Kožne bijele tenisice klasičnog dizajna, poput planetarno popularnog Adidasovog modela Stan Smith ili odnedavno popularnih tenisica od veganske kože s potpisom brenda Veja, koje je proslavila Meghan Markle, uvijek se isplati imati u ormaru. Otkako su posljednjih godina prestigle popularnost štikli, tenisice se nose uz apsolutno sve, pa čak i uz haljine i poslovna odijela, što je nekada bilo nezamislivo. Bijele tenisice odlično će se uklopiti uz sve boje, stilove i printeve.

  • +95
Bezvremenski trend zvan bijele tenisice Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

3. Minimalistička tote torba

Iako su trenutno popularne male torbe, totice nikad ne izlaze u modu. Mnoge žene ih i dalje preferiraju jer u njih potrpaju sve potrepštine koje im trebaju toga dana - od kozmetike, do laptopa, a brojne slavne trendseterice najčešće ih nose tijekom putovanja, baš iz razloga što u njih stane puno stvari. Koliko god se trendovi mijenjali, činjenica je da s ovom torbom ne možete pogriješiti.

4. Male biserne naušnice

Ne slove biseri bez razloga za bezvremenski nakit. Obožavale su ih holivudske dive, kao i naše bake i mame, a obožavani su i dan-danas. Iako su posljednjih sezona doživjele pravi 'bum', to ne znači da su u bilo kojem trenutku izašle iz mode. Ukoliko ste u nasljedstvo dobile biserne naušnice koje rijetko nosite, možda vas ovaj članak potakne da ih nosite češće, a ako vam je ovo preskupa investicija, bez brige, high street trgovine imaju pregršt pristupačnih modela naušnica s umjetnim biserima kojima ćete postići isti efekt.

5. Vesta od kašmira

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Party pants @msgm via @theoutnet

Objavu dijeli Jessie Bush (@wethepeoplestyle)

Komadi od prirodnih materijala uvijek su bolji izbor od sintetike, jer koža u njima lakše diše, ostavljaju ugodniji osjećaj na koži, a ukoliko ih pravilno tretirate, duže traju. Veste od kašmira odličan su primjer svega navedenog. Obzirom da još uvijek traju sniženja na zimske kolekcije, možda je upravo ovo prilika da ugrabite vestu od kašmira po puno pristupačnijoj cijeni i time svoj ormar učinite bogatijim za još jedan bezvremenski komad koji će svaki vaš stajling učiniti skupocjenim.