OMILJENE MOKASINKE

Vjerna im je godinama: Katie Holmes rado prati trendove, a od ovih trendi cipela se ne odvaja

17.02.2023 u 18:41

  • +15

Katie Holmes

Izvor: Profimedia / Autor: ULICES RAMALES / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Katie Holmes neokrunjena je kraljica ulične mode i kombinacija koje odišu jednostavnošću, ali i poznavanjem trendova. Često servira elegantne outfite, ali oni streetstyle posebno su dragi svim ženama kojima je glumica izvor modne inspiracije. Sastavni dio njezinih outfita često čine mokasinke, a posebno je 'luda' za onima modne kuće Gucci

Mokasinke su postale omiljeno rješenje potrage za ravnim, a elegantnim cipelama koje jednako dobro funkcioniraju u poslovnim i ležernim varijantama. Ovaj popularan model odnedavno je neizostavan komad koji rado nose sve it djevojke, a zadnjih nekoliko sezona upravo su chunky modeli zavladali modnom scenom. Godine prolaze, trendovi se mijenjaju, ali ljubav Katie Holmes prema Gucci mokasinkama uvijek je tu.

Kroz godine glumica je pokazala na koje sve načine zna nositi popularne mokasinke s talijanskim potpisom: uz jednostavne traperice i bijelu košulju, traper kombinezon ili pak traper minicu - Katie Holmes pokazuje da joj se investicija u Gucci mokasinke apsolutno isplatila.

Holmes je već odavno shvatila kako kreirati trendi kombinacije, a njezino vrlo pravilo svakako je udobnost prije svega.

Ljubiteljica mode ima nekoliko parova mokasinki: crne i bijele - vječiti klasik koji odgovara na sve, neovisno o ostatku garderobe, ali i one crvene boje koje su malo odvažnija i upečatljivija varijanta.

  • +10
Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: Stephen Lovekin / Shutterstock Editorial / Profimedia

Lista udobne obuće glumice, koju mnogi drže vlasnicom najboljih opuštenih street kombinacija, ne staje na Gucci mokasinkama. Ima ona i mokasinke popularnog brenda Tod's, a tijekom toplijih mjeseci voli nositi i Birkenstock. Koliko je udobna obuća zavladala modnom scenom pokazuje da je mišljenje 'za ljepotu se treba trpiti' konačno iza nas te je komfor na cijeni više no ikad.