GLUMAC LJUT KAO RIS

Višnjićevo pismo o Mireli Rupić nije smjelo biti objavljeno

06.02.2009 u 10:00

Bionic
Reading

Goran Višnjić objasnio je u dnevnim novinama kako je njegovo pismo-reakcija na izjave Mirele Rupić bilo privatne naravi te da ga je jedan hrvatski tjednik objavio bez njegova pristanka

Nakon medijskog dijaloga na relaciji Šibenik–svi mediji u Hrvatskoj–San Francisco, odnosno dalekometnog dopisivanja između Mirele Rupić i Gorana Višnjića, iz daleke Amerike stiže nova Goranova ljutita reakcija. Ovoga puta opet se ljuti na hrvatske medije.

Pismo koje je Arena objavila kao Goranov demanti Mireline rekonstrukcije njihove veze, a u kojemu je majku svoga djeteta nazvao psihički poremećenom osobom, nezakonito je objavljeno, prenosi Večernjak Višnjićeve rakcije.

Glumac objašnjava da je pismo novinarki Arene imalo isključivo privatni karakter te da nipošto nije smjelo izaći u javnost, ali novinarka je zlorabila njegovu dobru volju i bez njegova pristanka pismo objavila.

'Nisam imao nikakvu namjeru tim se pismom obratiti čitateljima Arene ili hrvatskoj javnosti jer sam sve o tome već odavno rekao i iza toga čvrsto stojim, a nemam se više namjeru ponavljati', izjavio je Goran Višnjić za Večernjak.