NAGRADNJAČA

Vichy vam poklanja Neovadiol Magistral balzam

13.09.2013 u 08:53

Bionic
Reading

Ubrzano starenje kože, opušteni mišići lica, suha i umorna koža bez sjaja samo su neki od utjecaja menopauze na kožu. U tom osjetljivom razdoblju koža traži osobitu pažnju, redovitu i intenzivnu njegu koja će ju učiniti vitalnom i usporiti njeno starenje.

Vichy predstavlja posljednju inovaciju u liniji Neovadiol: Neovadiol Magistral hranjivi je balzam usavršen terapijskim uljima za gustoću zrele kože koji hidratizira, hrani i obnavlja vrlo suhu kožu te ju čini mekom i punijom. Rezultat 11 godina istraživanja i 12 nastalih patenata je nova generacija njege za lice koja pruža intenzivnu ugodu i oblikovane crte lica: san o idealnoj koži postaje stvarnost, čak i za zrelu kožu.

NEVOADIOL MAGISTRAL hranjivi je balzam za gustoću kože namijenjen vrlo suhoj i zreloj koži. Formula obogaćena Proteic Gf, Pro-Xylanom i uljima koja sadrže Omega 3-6-9 masne kiseline osigurava koži lipide kako bi pospješila njen obrambeni mehanizam i zadržala hidrataciju. Koža je nahranjena, mekana, ugodna, čvršća i djeluje punije. Bogata tekstura balzama sadrži visoku koncentraciju ulja bez da ostavlja tragove, nemasna je i neljepljiva te pruža izuzetan osjećaj ugode. Proizvod je ispitan pod dermatološkim nadzorom, hipoalergen je, bez parabena te sadrži termalnu vodu Vichy.

Neovadiol Magistral dostupan je u Vichy partner ljekarnama od sredine rujna.

Tportal.hr je za svoje čitatelje pripremio tri Neovadiol Magistral balzama!

Nagradu su osvojile:

Anica Mežnarić
Bojana Kelečević
Marina Ivanec

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.