VERSACE CHAIN REACTION

Versace dizajnirao tenisice u čast kultne haljine koju je proslavila Jennifer Lopez; za 7 tisuća kuna mogu biti i vaše

20.07.2019 u 11:58

Bionic
Reading

Za točno četiri dana latino diva Jennifer Lopez proslavit će okrugli 50. rođendan, a tim povodom dobila je vjerojatno i najbolji, malo uranjeni, rođendanski poklon. Dizajneri iz Versacea, njoj u čast napravili su tenisice inspirirane kultnom haljinom s njihovim potpisom koju je pjevačica proslavila noseći ju 2000. na dodjeli Grammyja

Ta davna 2000. godina dodjela Grammyja ostala je zapamćena ne po glazbenicima koji su kući ponijeli prestižne nagrade, već po latino divi Jennifer Lopez, koja je na crvenom tepihu, u pratnji tadašnjeg dečka, repera P Diddyja, ostavila sve bez daha, pojavivši se u grimizno zelenoj Versace haljini o kojoj se i danas priča.

Jennifer Lopez i kultna Versace haljina Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Prozirni materijal i print cvijeća i lišća donekle su prikrili zamamne obline latino pjevačice, a dekolte koji je sezao doslovce do ruba gaćica, jedva je zadržao grudi. Pojavivši se tako odjevena, Jennifer Lopez postavila je neke nove standarde, a sada, 19 godina od tog događaja, a povodom njezinog okruglog 50. rođendana, koji je 24. srpnja, njoj u čast dizajneri Versacea ponovili su dobro poznati print.

Ovoga puta grimizno zelene su tenisice koje je modna kuća Versace napravila u suradnji s lifestyle brandom Concepts, a riječ je o limitiranoj ediciji pod nazivom 'Chain Reaction'. Ukoliko ste ludi za 'ružnim' tenisicama, koje su hit ove sezone, ali i printu jungle, za njih ćete morati izdvojiti 7 tisuća kuna, a dobra vijest je da osim u ženskoj varijanti iste postoje i u muškoj.