OTKRILA TVID

Jennifer Lopez i u netipičnom izdanju polazi za rukom izgledati seksepilno

03.06.2019 u 15:42

Bionic
Reading

Kada se ne nalazi na crvenom tepihu, Jennifer Lopez u slobodno vrijeme redovito se može ugledati u casual izdanjima kojim dominiraju tajice. Na ulicama Miamija u društvu zaručnika Alexa Rodrigueza ovoga je puta, međutim, odlučila ponosno istaknuti klasik u svijetu tkanina

Riječ je o bezvremenskom materijalu tvida koji je postao zaštitni znak modne kuća Chanel, no minijaturna žuta haljina od tvida viđenu na latino divi ipak nije djelo ove poznate francuske kuće.

Zahvaljujući prepoznatljivom detalju u znaku dvostrukog slova G, sasvimje  jasno kako je riječ o kreaciji s potpisom talijanske modne kuće Gucci, a ona se dodatno isticala detaljem bijelog, Petar Pan ovratnika i resica na svim porubima.

Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ovu upečatljivu haljinu bez rukava, koja se u prodaji nalazi po cijeni od gotovo 18 tisuća kuna, Jennifer je vješto stilizirala podjednako skupocjenim modnim dodatkom torbice u boji slonovače s potpisom Chanel, dok je cjelokupno izdanje zaokružila zlatnim detaljima poput sunčanih naočala i duguljastih naušnica uz nude sandale s tankim remenčićima.