SPREMITE SE ZA NALET BUNTOVNOSTI

Sunce i Merkur u Vodenjaku donose sreću zračnim i vatrenim znakovima, a izuzetak je Lav

26.01.2019 u 16:09

Bionic
Reading

Vladavina Vodenjaka započela je u nedjelju 20. siječnja u 9:59 ujutro u srednjoeuropskoj vremenskoj zoni, a trajat će do 18. veljače. Zahvaljujući ulasku Merkura u Vodenjaka 24. siječnja, svi zračni znakovi i dvije trećine vatrenih idućih će se tjedana najbolje osjećati i susretati se s najpovoljnijim uvjetima. Izuzetak je Lav, no ni njemu neće biti loše s obzirom na Jupiter i Veneru u prijateljskom Strijelcu

U ovom dijelu godišnjeg ciklusa motivirat će vas glad za znanjem, čežnja za društvenom ravnopravnošću i otpor prema prevladavajućim normama. Smetat će vas klasna podjela i ograničenja koje nameću elite (osim ako sami ne pripadate tim elitama).

U želji da se nepravedan poredak uruši pridružit ćete se prosvjedima, a ako ste komotniji tip, jače ćete se angažirati u aktivizmu - na društvenim mrežama.

Nalet buntovnosti poticat će mnoge od vas da budu neposlušni prema nadređenima na poslu, u obrazovanju i obitelji. Neki će se odvažiti na inaćenje policiji i zaštitarima, ali budite racionalni i nemojte računati da ćete proći nekažnjeno: većina je aduta i dalje u rukama predstavnika službenih institucija.

Zauzdajte svoj bunt i primijenite ga na konstruktivan način. Nemojte se previše petljati u tuđe živote, što je velika mana ljudi zahvaćenih vodenjačkim energijama. Pronađite ono što je zastarjelo u vašem životu i onda to obnovite ili nadomjestite nečim prikladnijim. To mogu biti predmeti, odnosi ili ideje - možda je trenutak da zauzmete drukčiju perspektivu ili obavljate poslove na nov način.

  • +19
Poznati Vodenjaci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ako se obrazujete, vrijeme do 10. veljače bit će vrlo pogodno za učenje i polaganje ispita. Bolje ćete povezivati stvari, brže i dugoročnije pamtiti te uspješnije reproducirati i primjenjivati znanje. Ovo se odnosi i na one koji uče institucionalno i u vlastitoj režiji.