TJEDNI HOROSKOP

Ovnovi će biti neodoljivi, a Jarci skloni svađama

22.05.2017 u 06:53

Bionic
Reading

Ljepše vrijeme = bolji horoskop? Ne baš, ali moramo priznati da obje prognoze nisu loše

Ovnovi će biti željni pažnje, a kako će biti neodoljivi, ta će se potreba i ispuniti. Pred Bikovima je društveni vikend tijekom kojeg će rješavati poslovne zaostatke.

Blizanci će okrenuti novu stranicu u ljubavnom životu, no i na poslu, gdje će im se otvoriti nove prilike. Rakovi neće uspjeti pronaći miran trenutak – mučit će ih sve od obiteljskih i poslovnih obaveza do kvarova koje treba popraviti.

Lavovi će biti puni pozitivne energije kojom će sebi i drugima uljepšati tjedan. Djevice će netko njima blizak povrijediti, a ni na poslu neće biti zadovoljne svojim rezultatima.

Vage će ovaj tjedan prožimati nezadovoljstvo ljubavnim životom, no na poslu će biti uspješne. Škorpioni će zanemarivati bližnje zbog posla, na kojem će gubiti vrijeme na nevažne detalje.

Strijelcima će se udvarati netko tko odskače od njihove ideje idealnog partnera, no moglo bi ih iznenaditi to koliko se dobro slažu. Jarci će biti napeti i skloni svađi, a na poslu će biti pod stresom jer će se od njih očekivati pouzdani rezultati.

Pred Vodenjacima je uzbudljivo razdoblje. Započinjat će veze ili produbljivati odnose. Ribe će ljutiti neodgovornost i lijenost bližnjih, a na poslu će ih pratiti taj manjak strpljenja, pa moraju paziti na svoje ponašanje.

Detaljan tjedni horoskop za svaki znak pročitajte OVDJE.