SPONTANOST I HUMOR

Evo što nam donosi vladavina Blizanaca

  • Autor: Ozren Podnar
  • Zadnja izmjena 24.05.2017 06:28
  • Objavljeno 24.05.2017 u 06:28
Profimedia

Profimedia

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Sunce je u Blizancima, pa možete očekivati porast tračeva i diskusija, kao i sklapanje novih poznanstava. Vladavina Blizanaca donosi mentalnu živahnost i dobro raspoloženje

Sunce je ušlo u Blizance u subotu 20. svibnja u 23.31 po srednjoeuropskom vremenu i bit će u njemu do 21. lipnja.

Blizanci su zračni znak pod Merkurovom zaštitom, a njihova vladavina traje kad je Sunce između 60 i 90 stupnjeva ekliptike.

U ovo doba godine raste zanimanje za najnovije vijesti, tračeve, polemike i prikupljanje informacija. Kad Blizanci vladaju, glasine se najbrže šire! Ljudi su sada prijateljski nastrojeni, druželjubiviji i skloniji sklapanju novih poznanstava. Zbog povećane spontanosti i prilagodljivosti lakše je dogovoriti sastanke i okupljanja.

Tijekom vladavine ovog znaka um je vrlo živahan, a dobre ideje naviru pa je poželjno da uza sebe uvijek imate papirić ili pametni telefon na kojemu ćete ih zabilježiti.

Pod utjecajem Blizanaca bit ćete uspješniji u rješavanju križaljki, rebusa i zagonetki te zanimljiviji u pričanju viceva.

Šale i igre riječi

Tijekom druženja i dopisivanja frcat će duhovite opaske i igre riječi. Sugovornici će brzo prelaziti s teme na temu i u razgovor ubacivati mnogo digresija. (O)lako će se razmjenjivati komplimenti, koje primatelji neće sasvim ozbiljno shvaćati, ali će im ipak biti drago čuti ih.

Razdoblje je povoljno za novinare, scenariste, pisce kratkih priča i općenito za medijske radnike. Glazbenici će pisati zarazne melodije, marketinški stručnjaci smišljati efektne slogane, a predstavnici za tisak vješto zastupati svoje klijente.

Sada su svi malo gladniji znanja nego inače, ali koncentracija na bilo koju temu neće trajati dugo. Ako je predavanje monotono, prisutni će se brzo prebaciti na slanje poruka ili igranje na pametnom telefonu. I kod najozbiljnijih studenata i radnika u svakom će trenutku biti prisutna želja za zabavom.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!