SEZONSKI ADUT

Već su zavladale stajlinzima na zagrebačkoj špici: Ove čizme u narednim mjesecima viđat ćemo posvuda

22.09.2021 u 13:42

Bionic
Reading

Da se uvijek trude ići u korak s vrućim trendovima na modnoj sceni, djevojke i dame sa zagrebačke špice tradicionalno dokazuju iz sezone u sezonu

S trendovima koji će obilježiti hladne mjesece pred nama, stajliš prolaznice sa zagrebačke špice itekako su upoznate, o čemu dovoljno svjedoče njihovi friški stajlinzi uhvaćeni objektivom tportalovog fotografa.

  • +9
Ulična moda Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić / @street.threadz

Koliko su spremne za novu sezonu prvenstveno su dokazale svojim odabirom obuće. Uz omiljene bijele tenisice, od kojih se rijetko opraštaju i na ljetnim vrućinama, djevojke i dame sa zagrebačke špice imaju novog favorita – čizme kaubojke inspirirane modom Divljeg zapada.

Prepoznatljive siluete u znaku ukošene pete i šiljastog vrha, kaubojke ove sezone predstavljaju glavnu konkurenciju borbenim čizmama s glomaznim potplatom, a kakve modnom scenom vladaju već nekoliko uzastopnih sezona.

Iako ove sezone na policama trgovina ne manjka efektnih verzija kaubojki, uvjerljivim favoritom na zagrebačkoj špici pokazale su se tipične verzije do gležnja u netralnoj paleti boja.

  • +4
Kaubojke Izvor: Promo fotografije / Autor: promo