ZNA ŠTO SE NOSI

Leonarda Boban izgleda sjajno u chic kombinaciji: Nije mogla proći nezamijećeno u ležernoj šetnji gradom

19.09.2021 u 15:49

Bionic
Reading

Bivša modna dizajnerica i biva supruga nogometne legende Zvonimira Bobana nedjeljno prijepodne iskoristila je za šetnju središtem grada, a društvo joj je pravio kućni ljubimac. Uvijek chic odjevana Zagrepčanka i ovaj je put pokazala svoj istančani modni ukus

Središtem Zagreba, gdje je danas bilo vrlo živo zbog održavanjea Projekt Ilica: Q-ART, prošetala se i Leonarda Boban, koju u javnosti nismo vidjeli već neko vrijeme. Dobro raspoložena i odjevena u ležerno, ali jako chic izdanje, izvela je u šetnju svog ljubimca.

Na khaki hlače, Leonarda je odjenula jednostavnu bijelu majicu, preko koje je obukla predimenzionirani pleteni prsluk, koji slovi kao jedan od vrućih trendova hladnije sezone koja je pred nama. Stajling je upotpunila velikom smeđom torbom i kačketom u istoj boji.

  • +2
Leonarda Boban Izvor: Cropix / Autor: Damjan Tadic / CROPIX

Da će granny chic look biti apsolutni hit zimske sezone, dalo se naslutiti već prošle godine kad su prsluci polako ali sigurno počeli osvajati trendseterice poput Kendall Jenner i Belle Hadid. No ove sezone taj će trend dominirati modnom scenom, a osim prsluka hit su i proštepane jakne, materijali poput buklea i slični tzv. staromodni komadi i materijali.

  • +12
Prošivene jakne i prsluci Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

No Leonarda Boban nije tip koji podliježe trendovima, ona oduvijek ima svoj, jedinstven stil, a s najnovijim stajlingom savršeno je ubola trenutačni modni ukus.

  • +3
Leonarda Boban Izvor: Pixsell / Autor: Grgur Zucko/PIXSELL

Podsjetimo, punih 28 godina Leonarda i Zvonimir Boban proveli su u braku, tijekom kojeg su posvojili četvero djece i dobili jedno biološko, no, u svibnju ove godine, ljubavi je došao kraj. Leonarda se, nakon što je objavljeno da se razvode, vratila u Hrvatsku. I dok ona uživa u druženjima s dragim ljudima, za Zvonimira Bobana nedavno se pisalo kako ponovno ljubi, i to, navodno, 33-godišnju stomatologinju Marijanu Gikić, s kojom je snimljen na otoku Braču i koja neodoljivo nalikuje na njegovu bivšu suprugu Leonardu. Otok Brač inače je poznata je ljetna destinacija Bobanovih, koji na tom otoku imaju i kuću.

Projekt Ilica: Q'ART

[FOTO] Pogledajte kako danas izgleda Ilica: Središte Zagreba preplavilo je more kreativaca

Pogledaj galeriju