ulična moda

Zmijski uzorak nikada ne izlazi iz mode, a ova dama sa špice pokazala je kako ga je lako nositi u dnevnim kombinacijama

10.09.2021 u 13:44

Bionic
Reading

Traperice, haljine, otvorene sandale, tenisice i mokasinke – zagrebačka špica obojana je modnim šarenilom koje donosi promjenjivo vrijeme u prvoj polovici rujna. I dok neke Zagrepčanke posežu za provjerenim casual kombinacijama traperica, obične majica i tenisica, druge ne odustaju od vrlo dotjeranog izgleda, poput dame u haljini zmijskog uzorka

Kada biste pitali Zagrepčanke koji su to neizostavni odjevni komadi za prijelazno razdoblje iz ljeta u jesen, svakako bi izdvojile traperice, midaksi haljinu te midi suknju.

Sva tri modela vrlo lako se mogu kombinirati s vječnim i neizostavnim bijelim tenisicama, ali i sandalama i natikačama za toplijih dana. Za hladnijih dana dovoljno je prebaciti vesticu ili traper jaknu preko ramena.

  • +5
Ulična moda Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić / @street.threadz

No, dame na zagrebačkoj špici ne boje se ni odvažnih modnih uzoraka, što su dokazale više puta. Sada su im posebno drage kombinacije točkica i prugica, a vatreno crvena boja isto im zapinje za oko. One posebno odvažne kombiniraju je s animal printom.

Kada se radi o odjeći s životinjskim uzorcima uvijek u trendu i sveprisutan je je zmijski uzorak, koji može biti poprilično laskav ako je dobro kombiniran. Upravo takvim stajlingom pažnju u centru metropole privukla je stilski dotjerana dama. Midi haljina zmijskog printa ukrašena volanima na donjem dijelu te visokog struka dama sa špice kombinirala je vrlo trendi smeđom torbom koju je nosila pod rukom te smeđim sandala koje su se dobro uklopile u kombinaciju. Odličan primjer kako zadnje dane ljeta iskoristiti da još koji put odjenete omiljenu laganu haljinu.