TJEDNI HOROSKOP

Vage će biti omiljene u društvu, Lavovi prisiljeni na laž, Bikove će mučiti poriv za trošenjem, a Blizance za štednjom

10.06.2019 u 07:06

Bionic
Reading

Šarm i lakoća izražavanja učinit će druželjubive Vage omiljenima u društvu, Lavovi će se za razrješavanje krize u odnosu morati poslužiti bezazlenom laži, Bikove bi poriv za trošenjem mogao odvesti u crveno, a Blizanci trebaju pripaziti da se zbog brige oko materijalne sigurnosti ne zakidaju za ono bitno

Ovnovi, prevladajte sramežljivost i preuzmite inicijativu u odnosu koji se tek razvija. Kad doznate na čemu ste, lakše ćete isplanirati sljedeći korak. Izlasci nisu jedini način da zadovoljite potrebu za akcijom. Ne budite zajedljivi i izbjegavajte sukobe s nadređenima. Ako vam isplata kasni, ostanite hladnokrvni. Bijesnim ispadima i prijetnjama nećete ubrzati stvari.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +35
Poznati Ovnovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bikovi, iznenadite partnera romantičnom gestom i osvježite vašu vezu. Ako ste samac, unaprijedit ćete ljubavni status pod uvjetom da ne budete jako sramežljivi. Opustite se i pokažite vedriju stranu - dobar provod bit će zajamčen. Prvo dovršite svoj posao, a zatim pomozite drugima. Budite susretljivi, ali ne dajte da vas iskorištavaju. Razmislite prije posezanja za novčanikom.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +40
Poznati Bikovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Prigovore partnera da je zapostavljen Blizanci moraju dočekati pomirljivi jer bi prepirka pogoršala vaš odnos. Privlačit će vas neobavezna okupljanja na kojima možete upoznati mnoštvo raznolikih ljudi. Ne upadajte drugima u riječ. U poslu ili učenju obratite pažnju na pojedinosti i ne budite brzopleti. Propusti bi se pokazali skupima. Povedite više računa o tijelu.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +47
Poznati Blizanci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Rakovi, u privatnom životu usporite ritam i pronađite vremena za sitna zadovoljstva. Dopustite drugoj strani da progovori o svojim željama i potrebama. Nemojte se otresati na prijatelje i ukućane. Umjesto dugoročnim i zahtjevnim projektima, posvetite se obavljanju rutinskih, svakodnevnih poslova. Čuvajte se onih koji vam obećavaju brzu i laku zaradu.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +44
Poznati Rakovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lavovi istinom neće uspjeti ostvariti pozitivan učinak na razrješenje krize u odnosu pa će morati posegnuti za bezazlenom laži. Pritom budite nježni i pažljivi. Upornost i dobra organizacija bit će ključni za vaš uspjeh. Dok drugi troše vrijeme na isprazne razgovore, vi ćete uznapredovati s poslom. Opazite li u izlogu zgodan predmet, ovaj put nema razloga da si ga ne kupite.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +44
Poznati Lavovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Djevice, nemojte dramatizirati pred partnerom niti se povjeravati nekom izvan najužeg kruga ako se osjetite zanemareno. Stvari se još mogu popraviti. Prije nego donesete odluku o poslovnoj promjeni pozorno razmotrite vrijednost prilika koje vam se nude. Ne zanosite se usmenim obećanjima i proučite dokumentaciju.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +43
Poznate Djevice Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vezane Vage, dopustite voljenom da vam zaviri u dušu. Razgovor o skrivenim željama i osjećajima produbit će vaš odnos. Iako će vas šefovi ili kupci požurivati da nešto dovršite, budite temeljiti i ukratko im objasnite okolnosti zbog kojih se posao otegnuo. Ozbiljnost i disciplina u odnosu prema novcu povoljno će se odraziti na vaše financijsko stanje.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +34
Poznate Vage Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako će znati što žele, nedostatak odvažnosti spriječit će Škorpione da naprave prvi korak. Tako je i bolje. Ne vucite poteze za koje niste spremni. Proširite znanje o stvarima koje vas privlače. Na zanimljivom predavanju utažit ćete glad za spoznajama. Poželite li stvar koju si ne možete priuštiti, nemojte očajavati. Uskoro ćete zaključiti da vam nije ni trebala.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +14
Poznati Škorpioni Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Strijelci, povrijedite li dragu osobu nesmotrenim postupkom ili opaskom, potrudite se što prije izgladiti stvar. Ne dopustite da među vama nastane jaz. Odustanite od sitničavih primjedba na račun ukućana. Preuzimanje veće odgovornosti moglo bi biti izvor stresa, ali i odskočna daska za uspjeh. Uzmite stvari u svoje ruke i pokažite svima za što ste sposobni. Kruti stavovi mogli bi vam usporiti napredak.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +34
Poznati Strijelci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Jarce koji se trude oko simpatije uspjeh bi mogao zateći nespremne. Dobijete li pozitivan odgovor, nećete se odmah snaći pa ćete otezati s nalaženjem. Imate li mogućnosti, posvetite se samostalnim i kreativnim projektima. Ne možete li si priuštiti odlazak na putovanje o kojem sanjate, uz malo truda pronaći ćete dovoljno dobru i povoljniju alternativu.

Što zvijezde donose Jarcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +23
Poznati Jarci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Željni akcije, Vodenjaci će se rado odazvati pozivima za izlazak. Najbolje će vas zabaviti izlet ili roštilj s prijateljima. Ako ste solo, uvjerljiv nastup u društvu priskrbit će vam nove poklonike. Trebate li obaviti profesionalno važan razgovor, dobro se pripremite. U nedoumici ste što učiniti s viškom novca - udovoljiti trenutnom hiru ili uložiti u budućnost. Neka vas intuicija usmjeri.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +19
Poznati Vodenjaci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Sumnje koje muče Ribe uglavnom su neutemeljene. Nemojte zasad ništa poduzimati. Uskoro ćete dobiti informacije koje će vam sve razjasniti. Zanimanje za tehnike duhovnog razvoja potaknut će vas da proširite obzore. Upoznat ćete neobične ljude. Dugo očekivana pohvala potaknut će vas da se s više žara bacite na posao, a iznenadna zarada vratit će vam osmijeh na lice.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +37
Poznate Ribe Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia