TOLERANTNI SU, ALI...

Evo koje stvari Blizance najlakše izbace iz takta

02.06.2019 u 08:17

Bionic
Reading

Blizanci su prilagodljiviji i stoga tolerantniji od prosjeka, no neki ljudi, pojave i situacije ipak ih izbacuju iz takta. Evo što bi tipičan predstavnik ovog znaka ukinuo kad bi bio u mogućnosti

Dosada

Blizanci ne mogu podnijeti dužu neaktivnost. Ako ostanu bez zanimljivih vanjskih poticaja, njihovi umovi počinju intenzivno razmišljati, a tijela nekontrolirano ludovati - pucketat će zglobovima, koračati amo-tamo, zvjerati uokolo. Da se ne ucrvaju od dosade, poduzet će bilo što, pa i uzrokovati krizu u bližoj okolini.

Usamljenost

Većini Blizanaca važnija je široka paleta prijatelja i znanaca, nego jedna osoba s kojom su duboko povezani ako bi zbog nje morali žrtvovati bogat društveni život. Blizancima ne odgovara jednoličnost u komunikaciji. Nužni su im redovni kontakti s brojnim ljudima tako da čuju što više tračeva i doznaju novosti o raznim temama.

Starenje

Blizanci dugo zadržavaju mladenački duh, ali tijelo prolazi kroz uobičajen proces starenja. Nije problem u boji kose ili borama, nego u padu energije, krhkosti kostiju i smanjenoj fleksibilnosti zglobova. Mnogi Blizanci zadržavaju mladenački ukus i hobije u nadi da će time usporiti tjelesno starenje.

Tvrdokornost

Blizanci se cijeli život mijenjaju - u nekim slučajevima iz dana u dan. Oni kažu da se razvijaju, iako se ponekad vraćaju na staro. Budući da su takvi, osjećaju otpor prema onima čije su navike, stavovi, interesi i životni stil postojani. Nema ničeg lošeg u tome, osim što ljudi stabilne osobnosti idu Blizancima na živce.

Etikete

Blizanci su svjesni svoje sklonosti mijenjanju mišljenja kada se pojave nove informacije ili okolnosti. Zbog toga ne vole da ih drugi etiketiraju kao pristalice određenog modnog ili kulinarskog stila, umjetničkog pravca, političke ideologije i koječeg drugog. Oni uvijek imaju stav o aktualnim zbivanjima, samo što taj stav nije stabilan.

  • +47
Poznati Blizanci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia