TJEDNI HOROSKOP

Vagama se smiješe lijepi dani, Bikovi i Blizanci zablistat će u umnim poslovima, Jarce čeka porast samopouzdanja, a Lavove manjak opreza

 • Autor: Ozren Podnar
 • Zadnja izmjena 18.01.2021 07:14
 • Objavljeno 18.01.2021 u 07:14
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Wavebreak Media LTD / Wavebreak / Profimedia

U srijedu počinje vrlo aktivno razdoblje za Vage, kojima predstoje lijepa iskustva na polju odnosa, a skup planeta u Vodenjaku signalizira povoljna kretanja i na poslovnom planu. Među Bikovima će najviše uspjeha imati oni koji se bave umnim radom ili surađuju s inozemstvom, a među Blizancima oni koji se bave umnim i kreativnim radom ili čiji posao zahtijeva spretne i brze ruke. Porast samopouzdanja potaknut će Jarce da se strastvenije bore za poslovne ciljeve, a Lavovima će Mars u Biku podrivati imunitet i čini ih neopreznim

Ovnovi su među onima koji najteže podnose mirovanje i ograničenja. Da biste izbjegli monotoniju, tražit ćete društvo neovisno o mogućim štetnim posljedicama bliskih susreta. Prosječni rezultati neće vas zadovoljiti, ali trebali bi. Okolnosti nisu idealne pa je poželjno da se zaustavite prije sudara s preprekama ili upadanja u zamku. Tjeskoba s agresivnim porivima bit će vaš zaštitni znak.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Bikovima koji su duže sami ili su nedavno izašli iz veze koja im je nanijela razočaranje Venera u Jarcu ovih tjedana nagoviješta ljubavnu sreću. Izgledno je zbližavanje s nekim tko će vam ponovno uliti vjeru u ljudsku dobrotu. Porast energije omogućit će vam da privedete kraju zaostatke i posvetite se novim projektima. Povoljno je vrijeme za učenje i polaganje ispita.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +15
 • +12

Kraljica Elizabeta II je horoskopski Bik, rođena je 21. travnja 1926.

Izvor: Profimedia / Autor: Owen Humphreys / PA Images / Profimedia

U bliskim odnosima Blizanaca vlada nestabilnost, ali bez ozbiljnijih posljedica. Dobro ćete se snalaziti u previranjima i gledati kako dijelovi slagalice padaju na prava mjesta i u vašu korist. I oni Blizanci čiji posao zahtijeva spretne i brze ruke bit će zadovoljni poslovnim rezultatima i nagradama. Teže ćete se nositi s tjelesno napornim ili samotnim zadacima.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Veze Rakova s dugim stažem patit će od rutine i manjka ciljeva, no izvući će se bez većeg stresa. Slobodni će uzalud čekati da netko drugi preuzme inicijativu. Stalan priljev obaveza i stiska s vremenom prisilit će vas na ozbiljan angažman. Trudit ćete se oko svakog zadatka u nadi da će nadređeni prepoznati vašu marljivost. Bezvoljnost će vas odvraćati od tjelesnih aktivnosti.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +5
 • +2

Priyanka Chopra u horoskopu je Rak, a rođena je 18. srpnja 1982.

Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

U ljubavnim vezama Lavova mnogi parovi prolazit će kroz burno razdoblje, koje će neke od njih dovesti nadomak raskidu. Doza neizvjesnosti pomalo će vam se svidjeti jer će vam pomoći da se osjetite življima. Pazite jer neizvjesnost podrazumijeva i mogućnost nepovoljnog ishoda. Doživljavat ćete osobno kritike upućene na račun vašeg rada ili znanja.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Odnos Djevica s voljenima bit će čvrst i postojan. Nećete poznavati monotoniju ni ozbiljnije nesuglasice. Vezu neće ugroziti ni obostrana profesionalna zauzetost jer ćete jedno drugom tolerirati odsutnost. Poslovi će se odvijati uhodanim tempom, ali biste krajem tjedna mogli dobiti nove zadatke koji će donekle odudarati od uobičajenih. Povoljan Mars pruža vam pristojnu, ali ne i potpunu zaštitu od mikroba.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

U srijedu počinje vrlo aktivno razdoblje za Vage te donosi popravljanje napuklih odnosa, sklapanje novih prijateljstava i poslovnih kontakata. U ljubavi ćete povući poteze koji će vam se isplatiti početkom veljače. Vage koje se bave komunikacijom, radom s klijentima i kreativnim poslovima proći će najbolje. Odnos s nadređenima, suradnicima i klijentima bit će umjereno pozitivan.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +3

Vogue Williams je horoskopska Vaga, rođena je 2. listopada 1985.

Izvor: Profimedia / Autor: Beretta/Sims / Shutterstock Editorial / Profimedia

Škorpioni, iako se s voljenim nećete slagati oko svega, pomirit ćete razlike u glavnim pitanjima i provoditi ugodne zajedničke trenutke. Više bi iskrica moglo biti u odnosu s rodbinom i susjedima, naročito u drugoj polovici tjedna. Važne informacije dolazit će vam jedna po jedna, a neke će biti pogrešne ili nejasne pa odgodite važne odluke. Izgledni su problemi sa sporom administracijom.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Strijelcima koji su dvojili oko opstanka veze ovog će se tjedna ukazati jasna vizija da su problemi rješivi, a da će se neki sami ugasiti. Odnosi s prijateljima i rođacima bivat će sve bolji. Razdoblje je pogodno za doznavanje informacija i širenje kruga poslovnih poznanika. Gomilanje planeta u Vodenjaku znak je da bi vam se isplatilo prihvaćanje novih izazova.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Jarci u disfunkcionalnoj vezi prionut će na ispravljanje svog dijela krivnje za neslaganje s partnerom. To nije jedina dobra vijest jer će i vaš voljeni dati doprinos normalizaciji. Ako ste slobodni, slučajno poznanstvo moglo bi prerasti u čaroban flert, a s vremenom i u vezu. Projekti započeti ovog tjedna bit će vrlo uspješni i donijeti vam opipljivu korist. Pazit ćete na svoju sigurnost i zdravlje.

Što zvijezde donose Jarcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Vodenjakova ljubomora i želja za kontroliranjem partnera kvarit će ozračje u intimnom odnosu. Ne budete li spremni na kompromis, prepirke bi se mogle odužiti. Odnosite se odgovorno prema obavezama. Shvatite ozbiljno svaki zadatak, pa i onaj najjednostavniji, jer bi vam lakomislen pristup poslu mogao ugroziti ugled i visinu dohotka.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +2

Christie Brinkley je horoskopski Vodenjak, rođena je 2. veljače 1954.

Izvor: Profimedia / Autor: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Ribama u vezi mogle bi nedostajati riječi da priopće voljenom što im je na umu. Dajte sve od sebe da ga ne držite u neizvjesnosti. Samci će naslutiti da jedno prijateljstvo ima potencijal za nešto više. Budite suzdržani otkrijete li da nadareni suradnik napreduje zato što se znao bolje prodati. Ako vam netko uputi prigovor, nemojte zahladiti odnose s njim.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +5
 • +2

Olivia Wilde rođena je u znaku Riba 10. ožujka 1984.

Izvor: Profimedia / Autor: NINA PROMMER

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!