TJEDNI HOROSKOP

Vagama će tjedan obilježiti romantika, Ovnovima osvajački uspjesi, a Bikovima posesivnost. Vodenjaci će biti žedni znanja, a Jarci će svoja možda dobro unovčiti

08.06.2020 u 06:47

Bionic
Reading

Posesivnost će biti glavni kamen smutnje u vezama Bikova, a Vagama će povoljna Venera obojati tjedan romantikom. Slobodni Ovnovi udvarat će se nekolicini simpatija, a s nekom od njih će im upaliti. Ulaganje u obrazovanje Vodenjacima će biti najbolji potez, a stečena znanja pomoći će im u profesionalnom razvoju. Znanja i sposobnosti koji krase Jarce imaju jak novčani potencijal

Ovnovi će biti pojačano željni strastvenih poljubaca i nježnih dodira. Temperatura u vašoj spavaćoj sobi doseći će točku usijanja. Zbog manjkavog smisla za humor pokvarit ćete raspoloženje sebi i drugima. Neki od vas zaključit će da su se našli u škripcu. Da se lakše izvučete iz osjetljive situacije, obratite se za pomoć povjerljivoj osobi.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Bikovi, budete li postupali s voljenom osobom kao s vlasništvom, ona će se pobuniti i dići sidro. Nećete dopuštati da vam drugi sole pamet, ali ćete sami biti nepresušan izvor savjeta o svim temama i za svakoga. Bit ćete pretrpani obavezama i prisiljeni dati sve od sebe. Njegujte dobre odnose s kolegama jer su vam nužni saveznici. Budite fleksibilni i strpljivi.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Blizanci će u prisnim odnosima biti nedovoljno ozbiljni. Vjerovat ćete da ste šaljivi i zabavni, ali biste nehotice mogli povrijediti tuđe osjećaje. Živjet ćete od danas do sutra i uglavnom trošiti bez razmišljanja. Idila će trajati sve dok ne pristignu računi. Uspjet ćete nagovoriti kolegu da umjesto vas obavi naporan zadatak, ali nemojte da vam to prijeđe u naviku.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +13
Kylie Minogue rođena je u znaku Blizanaca 28. svibnja 1968. Izvor: EPA / Autor: DANIEL MUNOZ

Razilaženje u stavovima o aktualnim temama Rakove će navesti na zaključak da partner ili simpatija nisu za njega. Ne donosite važne odluke u stanju razdraženosti. Netko bi vas mogao nagovoriti na nepotrebnu kupovinu ili vam preporučiti proizvod kakav ne zadovoljava vašim potrebama. Tražite li posao, ne budite tvrdoglavi i prilagodite se novim trendovima. Pristanite na svakodnevno učenje.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Lavovi, pretresite s partnerom sve što vam je na srcu i umu. Tako ćete postići pojačanu bliskost. Podizat ćete atmosferu u društvu i sjajno se snalaziti u ulozi glavnog zabavljača i motivatora. Dogovori oko plaće ili honorara zahtijevat će strpljenje i taktiziranje. U svojim zahtjevima budite ustrajni, ali ne i agresivni. Budete li diplomatični i kooperativni, uskoro ćete naći izlaz.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Djevice u vezi mogle bi imati osjećaj da im voljena osoba nije potpuno odana i da se na nju ne mogu osloniti u svakoj situaciji. One koje se trude osvojiti nekog nailazit će na neočekivane zastoje. Radite li na grupnim projektima, pokazat ćete se kao vješt organizator. Spoznaja da okolina drži do vašeg mišljenja dat će vam dodatan poticaj.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +9
Ashley Roberts je horoskopska Djevica, rođena je 14. rujna 1981. Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Vagama će voljeni prepuštati inicijativu u većini aktivnosti. Nemojte ih razočarati, nego budite poduzetni i smislite nešto uzbudljivo. Prijatelji i rodbina često će vas pitati za savjet. Uspješno ćete se nositi sa sve brojnijim obavezama. Naći ćete lakši i brži način obavljanja nekog zadatka. Dobro ćete se snalaziti u pregovorima i rječitošću se izvlačiti iz konfliktnih situacija.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Škorpioni će se baciti na raščišćavanje neriješenih pitanja u svojoj vezi i progovoriti o stvarima koje im dugo smetaju. Pritom budite pomirljivi, izbjegavajući povišene tonove i ucjene. Vaše sposobnosti i postignuća mogli bi izazvati ljubomoru nekih kolega. Dobro pazite da vam netko ne podmetne nogu. Ne ulazite u privatne ni filozofske rasprave na poslu.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +3
Alexa Chung je horoskopski Škorpion, rođena je 5. studenoga 1983. Izvor: Profimedia / Autor: NN

Strijelci samci neće se moći požaliti na manjak iznenađenja, ali neće sva biti ugodna. Negativni Mars i Venera stavljat će njihovo strpljenje na kušnju. Budite spremni na promjene i spremno prihvatite nova zaduženja. Suradnici će vam pomoći da se snađete u novonastaloj situaciji. Financijska situacija nije vrhunska, no neće vam ni zadavati prevelike brige.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +8
Carol Alt rođena je u znaku Strijelca 1. prosinca 1960. Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Jarci neće biti spremni na ustupke u privatnom životu. Budete li morali birati između ljubavi i posla, odnosno novca, izabrat ćete ovo drugo. Onaj tko vas voli morat će se prilagoditi vama ili odustati od vas. Zajednički projekti pokrenut će se s mrtve točke. Utjecajna i uspješna osoba pokazat će vam put do većih prihoda.

Što zvijezde donose Jarčevima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +4
Kate Middleton je horoskopski Jarac, rođena je 9. siječnja 1982. Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Na obostrano zadovoljstvo, Vodenjaci će obnoviti kontakte s dragim ljudima koji žive u inozemstvu. Među njima se krije nova ili stara ljubav kojoj nije istekao rok trajanja. Rado ćete se uključivati u diskusije i odlučno iznositi svoje mišljenje. Rado ćete se upuštati u razgovor sa svakim tko vas može nečemu naučiti. Suzdržite se od troškova vezanih za nekretnine ili uređenje doma.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Osjećaj da im partner ugrožava slobodu može navesti Ribe na prenagljene poteze. Odgodite važne odluke o intimnom životu jer ste trenutno u posebnom psihičkom stanju. Neće vam trebati puno vremena za analizu dobivene ponude i izabiranje najbolje, pogotovo ako ulazite u dugoročan posao ili podižete zajam. Dobro pripremljeni i potkovani informacijama, snalazit ćete se u svakoj situaciji.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +9
Olivia Palermo rođena je u znaku Riba 28. veljače 1986. Izvor: Profimedia / Autor: Backgrid USA