MJESEČNI HOROSKOP

Lipanj Blizancima dovodi ljubav na vrata i priliku za napredak, a naklonost zvijezda osjećat će i Vage, Škorpioni i Jarci

01.06.2020 u 15:55

Bionic
Reading

Venera koja boravi u Blizancima donijet će usamljenim pripadnicima novu ljubav, a ona će biti dočekana raširenih ruku. U prva tri tjedna lipnja vladajućem se znaku smiješi i dobra prilika za napredak na poslu. Tijekom vladavine Blizanaca igra otvorenih karata donosit će Vagama siguran ljubavni uspjeh, a u poslovnom okruženju prikazat će se u najboljem izdanju i steći naklonost važnih pojedinaca. Škorpioni bi se mogli uplesti u ljubavno-poslovne odnose. Srećom, poslovne kombinacije koje im se motaju mislima mogle bi se pokazati vrlo isplativima. Samci Jarci upoznat će nekog zanimljivog, a zbog izoštrene sposobnosti za procjenjivanje situacije i prilagođavanja trenutnim okolnostima lipanj je idealan za realizaciju planova

Ovnovi ne moraju tragati za pustolovinama jer one će nalaziti njih. Razočarat će se samo oni koji očekuju dugotrajnu i ozbiljnu vezu. Promjena sredine savršeno bi vam godila pa si pokušajte priuštiti barem kraće putovanje i to prije 21. lipnja. Dobro ćete se snalaziti u nepredviđenim situacijama i uspostavljati plodne poslovne kontakte.

Što čeka Ovnove u ljubavi i karijeri u lipnju, detaljno pročitajte ovdje.

Partner neće trpjeti Bikove ljubomorne ispade, pogotovo ako se koristite njima za prikrivanje svojih grijeha. Odustanite od te prozirne taktike. Pokazujte voljenoj osobi koliko vam znači na nježan način. Previranja na profesionalnom planu zateći će vas nedovoljno spremne. Imate li nedoumica vezanih uz kredit ili veća ulaganja, ne činite ništa bez stručnog savjeta.

Što čeka Bikove u ljubavi i karijeri u lipnju, detaljno pročitajte ovdje.

  • +4
Jessica Alba u horoskopu je Bik, rođena je 28. travnja 1981. Izvor: Profimedia / Autor: Carlos Diaz / INSTAR Images / Profimedia

Blizanci koji su se uljuljkali u udobnost samačkog statusa otkrit će nešto bolje. U društvu nećete držati jezik za zubima. Drugi će ispočetka biti zbunjeni, a potom oduševljeni vašom izravnošću. S malo novca i mašte uspjet ćete obnoviti garderobu, preurediti stan i organizirati sjajan provod. Želja za ugodnim izgledom natjerat će vas da posvetite veću pozornost zdravlju i prehrani.

Što čeka Blizance u ljubavi i karijeri u lipnju, detaljno pročitajte ovdje.

Rakovi, osjećate li se odbačeno ili neshvaćeno, dijelom ste za to sami krivi. Kad 20. lipnja zavlada vaš znak, društveni život postat će vam dinamičniji. Novi znanci obogatit će vas u svakom pogledu. Nije vrijeme za odmor, nego za akciju. Ne podcjenjujte svoje sposobnosti jer sposobni ste za vrhunske rezultate. Kako lipanj bude odmicao, okolnosti će bivati povoljnije.

Što čeka Rakove u ljubavi i karijeri u lipnju, detaljno pročitajte ovdje.

Lavovi, zbog profesionalnih ili financijskih nedoumica koje more najmanje jedno od vas rasprave s voljenom osobom mogle bi poprimiti neugodan oblik. Ispunite zajedničke trenutke opuštajućim sadržajima. Neće vam nedostajati prilika za dodatnu zaradu. Lako ćete sklapati poslove i uspostavljati važne kontakte. Imat ćete začuđujuće mnogo energije.

Što čeka Lavove u ljubavi i karijeri u lipnju, detaljno pročitajte ovdje.

  • +2
Meghan Markle horoskopski je Lav, rođena je 4. kolovoza 1981. Izvor: Profimedia / Autor: Front Row Image / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Vezane Djevice imat će osjećaj da ih onaj drugi zanemaruje ili namjerno izaziva kavge. Kako mjesec bude odmicao, vaš će se odnos popravljati. Krenu li stvari u nepredviđenom smjeru, ostanite prisebni i ohrabrite suradnike. Nadređeni će vas još više cijeniti kad uvide da ste vi taj koji je održao red u organizaciji. Klonite se rizika i iscrpljivanja.

Što čeka Djevice u ljubavi i karijeri u lipnju, detaljno pročitajte ovdje.

Svojim optimizmom Vage će djelovati zarazno na okolinu, a mnogi će se otimati za njihovu naklonost. Krajem mjeseca netko će izgovoriti nešto nejasno, iz čega će izbiti spor, no vi ćete ga spretno razriješiti. Natuknite nadležnima da je vrijeme za povišicu. Širinom znanja i opuštenim nastupom školarci će zadiviti profesore. Osmijeh će često krasiti vaše lice.

Što čeka Vage u ljubavi i karijeri u lipnju, detaljno pročitajte ovdje.

Unutar obitelji Škorpiona izgledni su pregovori oko krupnijih kupoprodajnih zahvata ili raspodjele troškova. Neki parovi ući će u zajednički poslovni projekt, a on će utjecati i na njihovu ljubav. Izađite iz sjene, hrabro iznesite prijedloge i sreća će vas pogladiti. Dobit ćete vrijedan poklon ili neočekivanu financijsku injekciju.

Što čeka Škorpione u ljubavi i karijeri u lipnju, detaljno pročitajte ovdje.

  • +2
Julia Roberts je Škorpion u horoskopu, a rođena je 28. listopada 1967. Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Strijelci će biti skloni nekog kovati u zvijezde, no uglavnom zato što ga nedovoljno poznaju. Idealiziranje onog tko vam se sviđa neizbježno bi dovelo do razočaranja. Ljudi s kojima surađujete neće vam biti osobito naklonjeni. Obavljajte svoje zadatke i ne ističite se. Neozbiljnost kojom ćete pristupati financijama iznenadit će i one koji vas dobro poznaju.

Što čeka Strijelce u ljubavi i karijeri u lipnju, detaljno pročitajte ovdje.

Novo poznanstvo Jaraca obilježit će obostrane simpatije, ali je postupno upoznavanje preporučljivije od žurbe. Intenzivan društveni život neće vas zanimati, ali ipak povremeno izađite iz svog brloga i socijalizirajte se. Krenite u realizaciju planova. Od 21. lipnja nabasat ćete na poneku prepreku, ali to vas neće obeshrabriti jer su vaši planovi ionako dugoročni.

Što čeka Jarce u ljubavi i karijeri u lipnju, detaljno pročitajte ovdje.

  • +6
Irina Shayk je horoskopski Jarac, rođena je 6. siječnja 1986. Izvor: Profimedia / Autor: INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia

Slobodnjaci Vodenjaci će poput pauka plesti mrežu oko osobe prema kojoj gaje nježne osjećaje. Prije no što zamka bude gotova 'plijen' će im se sam baciti u zagrljaj. Već postojeće veze prolazit će kroz uspone i padove. Imat ćete poriv skretati službene razgovore u smjeru humora, no nemojte si dopuštati preveliku slobodu u komunikaciji s nadređenima.

Što čeka Vodenjake u ljubavi i karijeri u lipnju, detaljno pročitajte ovdje.

  • +4
Charlotte Tilbury rođena je u znaku Vodenjaka 10. veljače 1973. Izvor: Profimedia / Autor: Richard Young / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ribe će potajno čeznuti za osobom koja im je teško dostupna zbog dobi, poslovnog odnosa ili bračnog statusa. Iako ćete lijepo komunicirati, oklijevat ćete s otvaranjem karata. Potezi koje povučete u lipnju imat će dalekosežne pozitivne posljedice, naročito ako su vezani za suradnju s inozemstvom. Žeđ za znanjem vodit će vas na zanimljiva predavanja.

Što čeka Ribe u ljubavi i karijeri u lipnju, detaljno pročitajte ovdje.