POKREĆU KOTAČIĆE ŽIVOTA

Uz njih nikada nije dosadno: Ovo su osobine zbog kojih volimo Blizance

09.06.2019 u 07:36

Bionic
Reading

Svatko mora imati nekoliko Blizanaca u svojem užem krugu. Oni pokreću kotačiće života, provjetravaju ustajale prostore, rastjeruju monotoniju i povezuju ljude srodnih interesa. Evo odabranih pozitivnih osobina svojstvenih njihovom znaku

Društvenost

Planirate li prirediti sjajnu zabavu, jednostavno ne smijete izostaviti Blizance s popisa. Pričljivi su, duhoviti i sposobni animirati svako društvo u kojem se zateknu. Nisu samo vrhunski zabavljači, iznimni komunikatori i glavni pokretači uzbudljivih aktivnosti, nego će dovesti na zabavu još zanimljivih sudionika. Uz njih nikada nije dosadno.

Dosjetljivost i duhovitost

Ovo je razlog zašto su Blizanci iznimno ugodno i zabavno društvo. Točno znaju što i kada treba reći kako bi razbili led, nasmijali druge ili ih naveli da se slože s njima. Dosjetljivost i duhovitost ne čine ih samo poželjnim sudionicima zabava, već im i uvelike pomažu u svakodnevnom životu - pri donošenju važnih odluka i obrani principa.

Oduševljenje

Posjeduju dovoljno energije za brojne životne izazove. Njihovo gorivo nije upornost, već oduševljenje, iznimno moćna osobina koja im pomaže u ostvarivanju pothvata. U određenom trenutku možda osjete umor, ali ih to neće zaustaviti. Jednostavno će uzeti predah i zatim nastaviti dalje.

Prilagodljivost

Dok mnogi drugi izbjegavaju promjene koje narušavaju njihovu rutinu, Blizanci su se redovno spremni suočiti s novim izazovima i prilagoditi novim okolnostima. Sjajno ih je vidjeti kako se snalaze u različitim situacijama. Ako je potrebno okrenuti život naglavačke da bi postao funkcionalniji, Blizanci će to učiniti bez pogovora.

Izbjegavanje sukoba

Budući da su Blizanci rječiti i brzi na jeziku, pomislili biste da možda čeznu za suočavanjem u situacijama u kojima se drugi ne slažu s njima ili im postavljaju prepreke. No to ne bi bilo u njihovom stilu. Blizanci će nastojati izbjeći ili brzo izgladiti sukob jer je to aktivnost koja ih ne obogaćuje, nego iscrpljuje i uvodi u stagnaciju.

  • +47
Poznati Blizanci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia