RADOZNALI I ŽELJNI DRUŽENJA

Nastupila je vladavina Blizanaca, evo što možete očekivati

25.05.2019 u 07:26

Bionic
Reading

Sunce i Merkur zakoračili su u Blizance gotovo istovremeno u utorak 21. svibnja, na oduševljenje zračnih i dijela vatrenih znakova. Pod njihovim utjecajem um je vrlo aktivan, radoznao i žedan druženja, novosti i tračeva. Glasine se šire rekordnom brzinom, a demantiji se utapaju u bujici informacija i dezinformacija

Blizanci su zračni znak povezan s razumom, misaonim procesima i komuniciranjem. Tijekom vladavine ovog znaka misli se rađaju i smjenjuju velikom brzinom, a ako je - kao sad - u Blizancima prisutan i Merkur, spomenuti će učinak biti dvostruk.

Bit ćete iznadprosječno pričljivi, a vaši razgovori raznovrsni i pomalo zbrkani. Skakat ćete s teme na temu i ostavljati mnogo toga nedorečenog. Kad se raziđete sa sugovornikom, jedno od vas ubrzo će nazvati drugog da mu 'još nešto kaže' ili provjeri 'što je htio reći'.

Štošta će vas zanimati i privlačiti vam pozornost. Upijat ćete mnogo informacija s različitih područja, ali nećete usvojiti nijednu materiju u cijelosti. Osjećat ćete se kao da vas um razvlači u desetak različitih smjerova i da vam je teško usredotočiti se na jednu temu.

Dok je znak Blizanca naglašen, malo je vjerojatno da će vaši zaključci, planovi i odluke biti konačni. Izglednije je da će vam na pamet padati niz nepovezanih zamisli ili spoznaja kojima će tek trebati utvrditi vrijednost i primjenu.

Stoga budite spremni u svakom trenutku zabilježiti što vam je sinulo i proučite bilješke kad vam se um primiri - vjerojatno poslije 5. lipnja, kad Merkur izađe iz Blizanaca, ili od 21. lipnja i početka vladavine Raka.

  • +47
Poznati Blizanci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zbog bogatstva misli i dojmova bit će vam teško usnuti. Želite li izbjeći nesanicu, ne uzimajte kofeinske napitke ili sredstva poslije pet sati popodne i isključite medijske uređaje bar sat vremena prije odlaska na počinak.

Razdoblje naglašenih blizanačkih energija povoljno je za pravnike, komercijaliste, novinare i pisce, osobito ako su im specijalnost kratke priče.

Zapravo će svi koji se bave nekim oblikom komuniciranja i informiranja biti u pozitivnoj fazi, a najpovlašteniji će biti Blizanci, Vage, Vodenjaci, Ovnovi i Lavovi.

  • +44
Poznati Lavovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia