MODNA DIPLOMACIJA NA DJELU

Uvijek skockana: Jordanska kraljica stajlingom za 50. rođendan poslala snažnu poruku

  • Autor: I. B.
  • Zadnja izmjena 02.09.2020 09:14
  • Objavljeno 02.09.2020 u 09:14
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: face to face / Face to Face / Profimedia

Na glasu kao jedna od najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora, jordanska kraljica Rania svoj jubilarni 50. rođendan odlučila je proslaviti sa stilom odavši modnu počast Libanonu

Poput prvih dama i kolegica s kraljevskih dvora, jordanska kraljica Rania također nije imuna na čari modne diplomacije, što je u brojnim međunarodnim turnejama potvrdila izdanjima s potpisom dizajnera zemalja domaćina, a čak i kada se ne nalazi na službenim putovanjima, svojim izdanjima šalje snažne političke poruke što je dokazala novom fotografijom objavljenoj na službenoj stranici jordanske kraljevske obitelji.

Svoje vjerne obožavatelje kraljica Rania tako je odlučila počastiti posebnim portretom snimljenim za 50. rođendan na kojemu je zablistala u svilenkastoj haljini sivo-smeđe boje za koju je zaslužan poznati libanonski dizajner, Darin Hachem i koja se na službenoj stranici brenda nalazi u prodaji po cijeni nešto višoj od 6 tisuća kuna.

Darin Hachem

Darin Hachem

Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Ne krijući oduševljenje činjenicom što je jedna od najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora odabrala njegov dizajn za jubilarni 50. rođendan, poznati libanonski dizajner objavio je njezin rođendanski portert na vlastitom Instagram profilu napisavši: 'Čast je biti izabran na ovaj način i neka ovaj čin jordanske kraljice predstavlja nadu za moju zemlju', referirajući se na duboku krizu koja je zahvatila Libanon.

Poseban dan, osim objavom rođendanskog portreta, kraljica Rania od Jordana provela je u krugu obitelji označivši ga fotografijom sa suprugom i djecom uz opis: 'Ništa ne može nadmašiti dan proveden okružen ljudima koje najviše voliš. I hvala svima na lijepim čestitkama za rođendan - uljepšali ste mi dan!'.