BESPRIJEKORNO DOTJERANA

Ponovno je ukrala svu pozornost: Lijepa kraljica zna kako začiniti jednostavnu haljinu

03.03.2020 u 09:58

Bionic
Reading

Norveški kralj Harald V i kraljica Sonja trenutno se nalaze na trodnevnom državnom posjetu Jordanu u koji su stigli na poziv jordanskog kralja Abdulaha II. Njihov posjet događa se 20 godina nakon državnog posjeta jordanskog kraljevskog para Norveškoj, a ovo je ujedno i prvi državni posjet kralja Haralda Bliskom istoku

Državni posjet norveškog kraljevskog para Jordanu započeo je službenom ceremonijom dobrodošlice u Ammanu gdje su ih u kraljevskoj palači dočekali kralj Abdullah, prestolonasljednik Hussein i uvijek besprijekorno dotjerana jordanska kraljica Rania.

Jordanska kraljica Rania Izvor: Profimedia / Autor: Yousef ALLAN / AFP / Profimedia

U ulozi domaćice 49- godišnja kraljica plijenila je pažnju u elegantnom modelu bijele haljine na preklop, koja je siluetom neodoljivo podsjećala na sofisticirani model kaputa. Riječ je o kreaciji s potpisom relativno nepoznatog ruskog brenda Izeta, kojeg je 1997. godine osnovala dizajnerica Iseta Gadzhieva, a njezinu laskavu siluetu Rania je dodatno naglasila tankim bijelim remenom.

Uz navedeni dodatak remena Rania je, između ostalog, novo izdanje upotpunila parom salonki otkačenog uzorka s potpisom francuske modne kuće Dior i zanimljivim modelom smeđe torbice imena Suz, za koju je glavni i odgovorni dizajner Gilbert Halaby.