RANIA U OFF-WHITEU

Ima garderobu o kojoj većina može samo maštati i nosi odjeću koju bi se rijetko koja dama iz kraljevske obitelji usudila odjenuti

08.07.2020 u 15:14

Bionic
Reading

Iako je posljednjih mjeseci svoje kraljevske angažmane svela na minimum usred pandemije koronavirusa, jordanska kraljica Rania u rijetkim pojavljivanjima u javnosti redovito potvrđuje titulu jedne od najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora

Početkom tjedna atraktivna jordanska kraljica u društvu 23-godišnje kćeri, princeze Iman, zaputila se do Umm Qaisa, grada smještenog na sjeveru Jordana kako bi od njegovih stanovnika saznala kakvi su napori uloženi po pitanju održivog turizma.

Uvijek besprijekorno dotjerana Rania svojim najnovijim izdanjem javnost je uspjela zaintrigirati ponajprije zahvaljujući nošenju komada s potpisom brenda posve netipičnog za dame s kraljevskih dvora.

Jordanska kraljica Rania Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Uz tenisice s potpisom njemačkog diva Adidasa, 49-godišnja jordanska kraljica nosila je bijeli model hlača culotte kojim je pridružila ružičastu bluzu od satena s potpisom jednog od najpopularnijih streetwear brendova današnjice, Off-Whitea.

Ovaj popularni modni brend, čiji je dizajner i osnivač slavni Virgil Abloh, do danas se nije povezivao s damama s kraljevskih dvora, no čini se kako je Rania odlučila prekinuti ovu praksu i postati prva kraljevska dama koja je prigrlila nošenje odjevnih komada s Virgilovim potpisom.

Zahvaljujući ružičastoj bluzi Off-White ukrašenoj bijelim točkicama, naizgled obično izdanje uspjela je učiniti posebnim, a u tome su joj pripomogle i sunčane naočale s plavim okvirom.