'ČIRIBU ČIRIBA I VESELA ZANIMANJA'

Uskoro novo druženje u KIC- u!

28.02.2013 u 14:33

Bionic
Reading

Prošle subote, 23. veljače u Kulturno informativnom centru (KIC), predstavljen je novi interaktivni program za djecu 'Čiribu čiriba - vesela zanimanja' s Lukom Vidovićem. Dvorana je bila dupkom puna, dokazujući da je ova priča o talentiranom iluzionistu i šarmantnom stomatologu bila dovoljno atraktivna da u hladno zimsko jutro one najmlađe i njihove roditelje izmami iz toplih domova. Sljedeći Čiribu Čiriba održat će se 16. ožujka na istoj lokaciji, no ovaj put uz gosta veterinara

Osim što smo se zajedno zaputili u svijet iluzije, djeca i odrasli uživali su u smijehu, poklonima, trikovima iz 'Lukine čarobne kutije' te u zanimljivom nastupu stomatologa Hrvoja Starčevića. Svoje je zanimanje, iako vrlo ozbiljno, predstavio uz mnogo veselja i ljubavi objašnjavajući klincima i klincezama kolika je važnost zdravih i lijepih zuba. Na 'pregledu' u improviziranoj ordinaciji bili su Luka i rakun Pierre te im je uspješno uklonio grica i greca, unatoč tome što su se Luka i Pierre u početku malo bojali pregleda. Naposljetku, ovaj je odlazak zubaru bio duhovit, ali i poučan pokazujući djeci da redovni odlasci stomatologu osiguravaju prije svega zdravlje i ljepotu osmijeha, a smijati bismo se trebali svaki dan.

Sljedeće druženje biti će u subotu 16. ožujka, kada će Luka i njegov rakun Pierre ugostiti veterinara koji će najmlađe upoznati sa svojim zanimanjem, a djeca će mu moći postaviti sve što ih zanima o radu s životinjama. 'Čiribu Čiriba i vesela zanimanja' promicat će jednom mjesečno glumačke i iluzionističke vještine, ali i zanimanja o kojima će djeca sve moći saznati iz prve ruke. Da su roditelji prepoznali ovaj program kao odlično uloženo vrijeme u svoje dijete, ali i sebe (jer je zabavan i velikima i malima), dokazuje već velik broj rezervacija za sljedeći Čiribu Čiriba, prije službene najave.

Ulaznice se mogu rezervirati putem rezervacije@menart.hr ili kupiti od 1. ožujka u KIC-u (Preradovićeva 5/1) po cijeni od 15 kuna do 10. ožujka, a nakon toga po cijeni od 20 kuna, neovisno o rezervacijama. U slobodnoj prodaji je samo 40 ulaznica, a maksimalno 30 ulaznica bit će dostupno putem rezervacija te se moraju preuzeti najkasnije do 10. ožujka u prostorijama KIC-a.  Ukoliko ostane ulaznica na dan predstave, bit će u prodaji od 10 do 11 sati.