ISTIČU FIGURU

Uske, a iznimno udobne: Ove hit haljine s početka milenija vratile su se u velikom stilu

26.07.2022 u 12:58

Bionic
Reading

Nije tajna da brojni trendovi kakvi su vladali modnom scenom početkom milenija ponovno uživaju svojih pet minuta slave, a jedan od njih je i trend rastezljivih tuba haljina bez naramenica

Takozvane tuba haljine koje se samo navuku na tijelo idealan su odabir za one dame koji u prvi plan žele staviti figuru. U pravilu su kratke i vrlo uske, no zbog visokog udjela sadržaja elastina ove trendi haljine obično u vrlo rastezljive pa time i vrlo udobne za nošenje.

Ovisno o stiliziranju prilagodljive su različitim prigodama, a baš kao početkom milenija najpoželjnije su njihove jednobojne verzije kakvim ove sezone ne oskudijevaju police trgovina. Nabrane 'smock' haljine kao stvorene su za nošenje u omiljene espadrile i pletene torbe, a modeli A-kroja unijet će dozu elegancije u ljetni stil.

  • +5
Tuba haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Najvećom obožavateljicom ovih haljina u svijetu slavnih pokazala se kraljica bikinija Emily Ratajkowski. Tuba haljine ova poznata američka ljepotica preferira nositi u svim prilikama, no ipak su joj najomiljeniji odabir pri kreiranju besprijekornih casual izdanja.