HIT SEZONE

Elegantna zamjena za vruće hlačice: Bermude od trapera osvojile su modne ovisnice, a znaju i kako ih nositi

20.07.2022 u 06:18

Bionic
Reading

Pojedini odjevni komad može sloviti kao staromodan i već sutradan postati vrući trend, što dovoljno govori o cikličkoj naravi modne industrije kojoj posljednjih mjeseci osobito svjedočimo

Kao i brojni drugi trendovi, koji su vrhunac popularnosti doživjeli 90-ih godina i početkom milenija, moglo se očekivati da će se i bermude kao vrsta hlača vratiti na modnu scenu u velikom stilu.

Ne tako davno bermude su bile jedan od komada koje se izbjegavalo u širokom luku, a što se ne može reći za aktualnu sezonu. Osim što police trgovina vrve ovim hlačama, čija je glavna karakteristika dužina do koljena, danas uvjerljivo dominiraju stajlinzima brojnih ljubiteljica mode.

  • +6
Bermude od trapera Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Bermude od prozračnog pamuka ili lana moguće je pronaći u mnoštvu verzija, no uvjerljivo najpopularnije su inačice od trapera, kao elegantna alternativa vrućim hlačicama u ljetnim mjesecima.

Poželite li postići besprijekoran ležeran look, kombinirajte ih uz omiljene sandale Birkenstock i predimenzioniranu košulju muškog stila, a ukoliko želite postići uglađeniji izgled, isplati ih se nositi s jednostavnim topom i blejzerom koji će im darovati sofisticiranost.

Ovom looku možete dodati sandale na petu i trendovski model torbice na rame, baš kao što čine street style zvijezde i ljubiteljice mode s Instagrama.