jennifer lawrence

Udobne kao tenisice, elegantne kao sandale: Ove balerinke postaju vrući ljetni trend

08.06.2023 u 12:26

  • +2

Jennifer Lawrence

Izvor: Profimedia / Autor: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Glumica Jennifer Lawrence jedna je od mnogobrojnih zvijezda koja obožava nositi prozračne mrežaste balerinke s potpisom brenda Alaïa

Od prvih toplijih dana, balerinke su zagospodarile modnim svijetom. Police trgovina krcate su mnogobrojnim modelima, među kojima se jedan istaknuo efektnim dizajnom u koji se zaljubila i glumica Jennifer Lawrence.

Riječ je o pravom statement komadu - balerinkama s mrežicom i gumenom potplatom koje garantiraju udobnost i nosivost tijekom cijelog ljeta!

Nalik sandalama, ali još elegantnije, ove balerinke svestran su komad koji podiže baš svaki stajling. To je pokazala upravo Lawrence, prošetavši New Yorkom u njima u ležernoj kombinaciji širokih traperica i nepogrešive klasične bijele majice kratkih rukava.

Ove balerinke donosi nam Alaïa po cijeni od 790 eura, a slične komade u ponudu su uključili i Khaite, Dear Frances te Loeffler Randall. Korak dalje u slijeđenju trenda mrežaste obuće otišla je Bottega Veneta kreiravši model atraktivnih mrežastih stilettica.

Udobne poput tenisica, chic poput najljepših sandala te u skladu s najnovijim trendovima - mrežaste balerinke imaju baš sve potrebno da postanu veliki ljetni hit kojem je uistinu teško odoljeti.

  • +11
Balerinke Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije