NJEGOVA POPULARNOST NE JENJAVA

Udoban i tako chic: Kaput kojem se zvijezde ulične mode uvijek iznova vraćaju

16.09.2020 u 17:19

Bionic
Reading

Da teddy kaputi dječjeg šarma već nekoliko uzastopnih sezona slove za veliki trend već je dobro poznata činjenica. Osim klasika poput balonera, rijetko koji model kaputa na modnoj sceni uspijeva ostati relevantan iz sezone u sezonu, no to itekako polazi od ruke teddy kaputu koji treću godinu zaredom bilježi ogroman rast popularnosti. Ovaj ugodan oku te neodoljivo mekan i topao model, po svemu sudeći, nećemo moći zaobići ni u narednim mjesecima

Talijanska modna kuća Max Mara zaslužna je za pomamu teddy kaputa koji u svom ormaru imaju sve istinske zaljubljenice u modu. Godine 2017. Max Mara je predstavila nove inačice svojih kultnih plišanih kaputa, a njihov primjer očekivano su odlučila slijediti brojna dizajnerska imena uz high street brendove. Uslijedila je euforija za ovim modelom kaputa koja se nije smirila sve do sad.

Nalik proteklim sezonama, teddy kaputi polako i sigurno stižu na police trgovina, a brojna dizajnerska imena uz pristupačne high street brendove i ove sezone trude se ponuditi mnoštvo inačica ovih hit kaputa čija modna dominacija u hladnijim mjesecima ne jenjava.

Zbog svog standardno predimenzioniranog kroja, teddy kaputi posebno će zablistati u kombinaciji s pojednostavljenim odjevnim komadima koji više prate liniju tijela poput traperica ravnih nogavica, trenutno vrlo popularnih bodycon haljina od pletiva ili kožnih hlača i suknji slip kroja.

Iako je ovaj model kaputa predviđen za niske temperature, to ne znači da ne morate misliti jedan korak unaprijed i u svoj ormar već sad pospremiti jedan ovakav udoban i chic kaput. U nastavku vam donosimo nekoliko prijedloga koje obožavaju street style zvijezde.

Modeli koje vrijedi pospremiti u ormar

  • +8
Teddy kaputi Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije