za svaku prigodu

U stilu francuskog chica: Nema sumnje, kaput kakav nosi Selena Gomez u ormaru priželjkuje baš svaka ljubiteljica mode

02.12.2022 u 10:05

Bionic
Reading

Dobar kaput itekako je cijenjen modni komad u zimskoj sezoni, a Selena Gomez našla je svoj savršen primjerak. Midi duljine, u maslinasto zelenoj boji, dovoljno elegantan, a opet tako casual i prije svega chic, a uz to cjenovno pristupačan. Nema sumnje, ovakav kaput u ormaru priželjkuje svaka zaljubljenica u modu

Selena Gomez trenutno je na promotivnoj turneji za svoj Apple+ dokumentarac, 'Selena Gomez: My Mind and Me', koji obožavateljima nudi rijedak uvid u njezin život izvan pozornice. Za bivšu Disneyjevu zvijezdu taj projekt vrlo je osoban. 'Vrlo je ranjivo. Iskreno govoreći, može biti pomalo neugodno čak i gledati nešto od toga,' rekla je tako jednom prilikom za Vogue o svom novom dokumentarcu.

Početkom mjeseca na projekciji u Los Angelesu Selena, u Rodarte satenskoj haljini boje fuksije, s kosom zalizanom u klasičnu punđu i s dodatkom upečatljivih naušnica, izgledala je potpuno spremna za sezonu zabava i veselja koja je pred nama. Sada je dokumentarac prikazan u New Yorku, a pjevačica i glumica imala pokazala je modno potpuno drugačiji pristup crvenom tepihu, stigavši u casual i chic stajlingu koji je zapravo bio savršen za zimski dan na Manhattanu.

Tako se ovog puta držala prigušenih nijansi, tako klasičnih za zimsku modu te posegnula za bezvremenskim komadima. Vječnu crnu haljinu spojila je s jednako tako bezvremenskim crnim čizmama do koljena, a preko svega dodala je upadljiv i trendi kaput koji je jednostavno podigao čitavu kombinaciju i dao mu dozu chica.

  • +3
Selena Gomez Izvor: Profimedia / Autor: Dave Allocca/StarPix / Shutterstock Editorial / Profimedia

Maslinasto zeleni kaput midi duljine i lagano oversized kroja koji se veže u struku te ima velike našivene džepove s prednje strane Selena je pronašla u Sézaneu. Inače, taj modni brend srednje klase bio je o prva francuska robna marka za Internet trgovinu kada ga je 2015. osnovala Morgane Sezalory. U kratkom roku Sézane je postao kultni favorit za žene koje žele u ormaru unijeti malo francuskog šarma i chica te je stekao i brojne slavne obožavatelje, uključujući Lily James i princezu od Walesa, koja je njegovu Margeurite bluzu nosila više puta.

  • +15
Kaputi na vezanje Izvor: Promo fotografije / Autor: promo