vrijeme je za akciju

U siječnju horoskop izgleda puno bolje nego prethodnih nekoliko mjeseci, i to iz više razloga

  • Autor: Ozren Podnar
  • Zadnja izmjena 07.01.2023 07:29
  • Objavljeno 07.01.2023 u 07:29
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Cigdem Simsek / Panthermedia / Profimedia

Siječanj označava kraj retrogradnosti triju planeta, tako da do kraja mjeseca nijedan više neće biti retrogradan. To je rijedak slučaj, s obzirom na to da se osam od deset planeta povremeno kreće (prividno) natraške nebom

Junak mjeseca bit će Mars, planet akcije, borbe i inicijative, koji će u četvrtak 12. siječnja konačno završiti svoju 73 dana dugu retrogradnost u Blizancima. Šest dana kasnije Merkur, planet komunikacije, misli i ideja, također će obustaviti nazadovanje u Jarcu, a 22. siječnja to će učiniti i Uran u Biku.

Marsovo uzmicanje kroz Blizance od 30. listopada 2022. sputalo je nadahnuće, zanos i energiju za rad na ostvarivanju ciljeva. Primijetili ste to po usporavanju napretka u privatnim ili službenim poslovima na kojima ste bili angažirani. Neki su problemi ostali preko dva mjeseca 'zamrznuti' zbog manjka volje za njihovo rješavanje. Takvo je stanje eskaliralo 29. prosinca, kad se Merkur pridružio Marsu u retrogradaciji.

  • +12
  • +9

Sienna Miller je Jarac, rođena je 28. prosinca 1981.

Izvor: Profimedia / Autor: THE HAPA BLONDE / BACKGRID / BACKGRID USA / JANET MAYER/STARTRAKSPHOTO.COM / INSTAR IMAGES / RCF / MEGA / THE MEGA AGENCY / PROFIMEDIA

Odolite ulijetanju u sukobe

Kad svane 22. siječnja i sva se tri spomenuta nebeska tijela pokrenu naprijed, bit će vam lakše pokretati nove i obnavljati obustavljene akcije bilo kojeg tipa. Zapljusnut će vas val energije i mentalne jasnoće upravo na vrijeme da ustrajete na ispunjenju novogodišnjih odluka, ako već niste odustali od njih.

  • +2

Irina Shayk je Jarac, rođena je 6. siječnja 1986.

Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Ponovno ćete pronaći motivaciju da izrazite mišljenja koja ste prešućivali i da ih odlučnije argumentirate. Iako sve to može biti dobro, val energije će vas vjerojatno pomalo preopteretiti jer ćete se u kratkom razmaku baciti na veći broj aktivnosti i zakopati se u gomili obaveza. Stoga savjetujemo da se kontrolirate i pomno procijenite što je važno i prioritetno. Također vas upozoravamo da suspregnete poriv za sukobljavanjem, a koji bi vam se mogao probuditi nakon što je splasnuo 30. listopada. Budite racionalni i konstruktivni.

  • +8
  • +5

Kate Middleton je Jarac, rođena je 9. siječnja 1982.

Izvor: Profimedia / Autor: PA IMAGES / ALAMY / ALAMY / STEPHEN LOCK / ZUMA PRESS / PROFIMEDIA

Pratite nas na društvenim mrežama:

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!