JAKO SU PROBIRLJIVI

Na glasu su kao hladni i distancirani, no rođeni u ovom horoskopskom znaku mogu biti divni prijatelji

24.12.2022 u 07:30

Bionic
Reading

Na glasu kao hladni i distancirani, Jarci mogu biti divni prijatelji. U pogledu prijateljstva su probirljivi i prave jasnu razliku između prijatelja i poznanika držeći se načela 'manje je više'. Iako su i prema znancima susretljivi, samo će prijatelji uživati u srdačnoj i brižnoj strani njihove naravi

Vrlo su odani ljudima koje vole i učinit će sve da ih usreće, bilo da im pomognu u poslu, ili im ponude uslugu za koju znaju da im treba. Koliko god tradicionalni bili, Jarcima su ljudi u kojima su našli srodne duše ponekad bliži od članova obitelji, jer potonji su im zadani rođenjem, a prve su stekli sami.

Obožavaju interne šale i često uveseljavaju društvo duhovitim i pronicljivim opaskama, a ni crni humor nije im nimalo stran. Okolina ih ponekad može doživljavati kao smrtno ozbiljne osobe lišene smisla za humor, no njihovi prijatelji znaju da je to vrlo daleko od istine.

Irina Shayk je Jarac, rođena je 6. siječnja 1986. Izvor: Profimedia / Autor: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Koliko god voljeli svoje prijatelje, Jarci im neće ići niz dlaku kad učine pogrešnu stvar. Iskreno će im reći u lice što misle i nastojati ih potaknuti da isprave grešku te naprave ono što je najbolje za njih. Dobrobit prijatelja izuzetno im je važna pa će radije riskirati njihovu ljutnju zbog konstruktivne kritike nego ih podržati u uvjerenjima i obrascima ponašanja koja su u konačnici štetna za njih.

  • +2
Bradley Cooper je Jarac, rođen je 5. siječnja 1975. Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

S druge strane, napadne li netko njihovog prijatelja, zauzet će se za njega i srčano ga braniti taman ovaj bio u krivu. To će mu reći kasnije u četiri oka. Iako se kao suradnici mogu doimati rezervirano, to je zato što poslu pristupaju vrlo odgovorno i savjesno, ne miješajući ga s privatnim životom. Ne trpe zabušante i radije će se zadubiti u svoj posao nego priključiti uredskim naklapanjima, no spremno će pomoći čak i kolegi kojeg osobno ne trpe. Kvalitetno obavljen posao ipak im je ispred svega.

  • +7
Kate Middleton je Jarac, rođen je 9. siječnja 1982. Izvor: Profimedia / Autor: Richard Pohle/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

Oni su član tima na kojeg ćete se uvijek moći osloniti - marljivi, praktični i sabrani u kritičnim situacijama. Kvalitetni su vođe i znaju uzeti konce u svoje ruke u krizi, dići moral i motivirati druge svojom ustrajnošću. Kad se malo opuste, iznenadit će vas britkim dosjetkama i pokazati da su puno zabavniji no što se na prvi pogled čini.