RAJ ZA OČI

U ovakvoj kući izolacija nikom ne bi teško pala; ima sve što treba, ali i puno više od toga

15.04.2020 u 14:17

Bionic
Reading

Reality zvijezda, bivši model i poduzetnik Scott Disick, koji s najstarijom sestrom Kardashian, Kourtney, ima troje djece, prodaje svoju raskošnu uređenu kuću smještenu na luksuznoj lokaciji Hidden Hills u Los Angelesu

Riječ je o luksuznoj nekretnini koja se nalazi u ekskluzivnom naselju koje je ograđeno i pod nadzorom, a za koju Scott traži 6,25 milijuna dolara.

Iako je kad je ova impresivna građevina prvi put stavljena na tržište tražio 6,9 milijuna dolara, zvijezda realityja 'Flip It Like Disick', koji je s bivšom partnericom Kourtney ostao u prijateljskim odnosima, ipak je odlučio sniziti cijenu.

  • +11
Kuća Scotta Disicka Izvor: Profimedia / Autor: Realtor.com / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Poduzetni Disick, koji je već neko vrijeme u vezi s lijepom Sofijom Richie, ovu je nekretninu kupio zapravo prije dvije godine kao investiciju za oko tri milijuna dolara, što su gledatelji mogli vidjeti u prvoj sezoni njegovog showa, no nakon detaljne renovacija kuća je sad dvostruko skuplja.

Izvorno je izgrađena 1973., a redizajn su osmislili Disick i njegov poslovni partner Benny Luciano. Riječ o građevini u stilu moderne seoske kuće, s puno svijetlih i prostranih soba te detalja od drveta koji daju poseban štih cijelom interijeru.

Kuća ima i surround zvučni sustav, kao i tehnologiju pametnog upravljanja domom. Kuhinja je moderno opremljena, s velikim otokom, a impresivni dnevni boravak krasi kamin obložen sivim mramorom.

Dvorište je također uređeno s puno detalja dok središnje mjesto zauzima novoinstalirani bazen bez ruba.