KUĆA IZ SNOVA

Luksuz na kvadrat: Svi bruje o nezamislivoj raskoši u kojoj živi proslavljeni glazbenik Drake

09.04.2020 u 12:34

Bionic
Reading

Kanadski reper Drake u svojem je novom spotu 'Toosie Slide' otvorio vrata svojeg doma u Torontu u kojem ni manje ni više nego ima i pravo košarkaško igralište iste veličine na kakvima se igraju NBA utakmice

Poznati glazbenik koji je dosad prodao više od 170 milijuna albuma diljem svijeta izolaciju usljed globalne pandemije provodi u raskošnom zdanju u njegovom rodnom gradu koji plijeni nezamislivim luksuzom.

U kakvom stanu živi reper je pokazao u svojem novom spotu 'Toosie Slide' s prigodnom maskom i rukavicama, a vrata je svojeg doma otvorio i za svibanjsko izdanje poznatog časopisa Architectural Digest.

Za uređenje svog novog stana, Drake najpoznatiji po hitovima poput 'Girls Need Love', 'Money In the Grave' ili 'Life Is Good' nije štedio novca već je angažirao poznatog dizajnera interijera Ferrisa Rafaulija i dao mu odriješene ruke.

Reper u svojem Drake Mansionu ima i pravo košarkaško igralište iste veličine na kakvima se igraju NBA utakmice, a čak je mislio i na buduću suprugu - sretna odabranica imat će na raspolaganju pun ormar prestižnih Birkin torbica! Drake, naime, već neko vrijeme prikuplja ove luksuzne torbe koje će pokloniti budućoj gđi Drake.

'Budući da je to dom koji se nalazi u mojem rodnom gradu, želio sam da bude tako napravljen da izgleda moćno i za 100 godina. To je jedna od stvari koju ću ostaviti iza sebe, stoga sam htio da bude bezvremenska i izdržljiva', kaže 33-godišnji reper, pravim imenom Aubrey Drake Graham koji je prije nego se proslavio kao glazbenik, glumio Jimmyja Brooksa u popularnoj TV seriji za mlade 'Degrassi: The Next Generation'.

  • +7
Dom glazbenika Drakea Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia