CHIC IZDANJE

U odličnoj haljini i s hit torbicom: Katie Holmes oduševila idealnim ljetnim stajlingom

29.05.2019 u 15:21

Bionic
Reading

Katie Holmes zaustavljala je poglede na ulicama New Yorka u ženstvenom i chic stajlingu, idealnom za tople ljetne dane koji su pred nama

Dok njezin dugogodišnji dečko Jamie Foxx u Los Angelesu pravi društvo redatelju Garyju Grayu koji na Hollywood Walk od Fameu dobiva počasnu zvijezdu sa svojim imenom, glumicu Katie Holmes paparazzi su uočili na ulicama New Yorka, gdje živi s kćerkom Suri Cruise koju ima iz braka s bivšim suprugom Tomom Cruiseom.

40-godišnja glumica iskoristila je slobodan dan za šetnju centrom grada i obilazak poznate robne kuće s namještajem, plijenivši pažnju u lepršavoj maksi haljini šarenog cvjetnog printa. Efektna haljina dugih rukava na kopčanje i mogućnošću vezanja u struku lijepoj glumici pristaje kao salivena i idealan je odabir za tople dane.

Cjelokupan stajling glumica je upotpunila ravnim natikačama i okruglom slamnatom torbicom s kožnim remenom koja već nekoliko sezona zaredom slovi za ljetni 'must have'.

  • +4
Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Katie je manjak šminke nadomjestila velikim crnim sunčanim naočalama, dok je kosu nosila raspuštenu i rukom začešljanju unazad.

Iako su šest godina skrivali svoju vezu, zvijezda serije 'Dawson's Creek' i Jamie Foxx nedavno su svijetu potvrdili svoju ljubav, a prvi su se put pojavili zajedno u javnosti na ovogodišnjoj Met Gali, ako izuzmeno trenutak kada je javnost saznala za njihovu vezu, koji su u rujnu 2017. zabilježili paparazzi na plaži u Malibuu.

Jamiejeva kćer Corinne nedavno je komentirala vezu svog oca i glumice, rekavši za People kako su 'predivan par' i kako 'Katie uvijek izgleda tako chic', potvrdivši kako jedno drugo jako usrećuju.

  • +5
Katie Holmes i Jamie Foxx Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia