ZAJEDNO U JAVNOSTI

Gotovo je sa skrivanjem: Katie Holmes i Jamie Foxx potvrdili da su u vezi

06.09.2017 u 12:39

Bionic
Reading

Iako se o ljubavnoj romansi slavnih glumaca Katie Holmes i Jaimeja Foxxa nagađalo već posljednjih nekoliko godina, oni to nikada službeno nisu komentirali, ali ni demantirali. Sada su napokon prošetali skupa držeći se za ruke i zauvijek zatvorili razdoblje tajnih viđanja i skrivanja

Nakon godina skrivanja Katie Holmes i Jamie Foxx shvatili su da se više ne žele tajno sastajati i smišljati načine na koje pobjeći budnom oku fotoreportera.

Sada ih više ništa ne sprečava da javno pokazuju svoju ljubav, koja traje pune četiri godine. Viđeni su ovih dana u romantičnoj šetnji plažom Malibu u Kaliforniji, držeći se za ruke.

Poznati glumci pritom nisu skidali osmijeh s lica, a kako i ne bi?

A post shared by Daily Mail (@dailymail) on

Naime, nakon što se krajem kolovoza 2012. godine rastala od svog tadašnjeg supruga Toma Cruisea, s kojim ima i 11-godišnju kćer Suri, Katie je navodno potpisala ugovor koji ju je obavezao na neke vrlo neobične stvari.

Što je pisalo u kobnom ugovoru

Prema ugovoru koji je tada pripremio Cruise, inače jedan od poznatijih pripadnika kontroverzne scijentološke zajednice, Katie je pristala punih pet godina ne pokazivati se u javnosti s bilo kakvim muškarcima i ljubavnicima.

'Katie je potpisala klauzulu u svom rješenju o razvodu braka koja ju je spriječila da na bilo koji način osramoti Toma. Ne smije govoriti o njemu i scijentologiji te nije smjela javno izlaziti s drugim muškarcem u narednih pet godina. Dopušteno joj je da ide na spojeve, ali nije smjela biti viđena u javnosti ili pak dovesti ga u blizu kćerkice Suri', otkrila je nedavno prijateljica slavne glumice.

Budući da nije bila sretna u tom braku, pristala je na sve kako bi što prije izašla iz tog odnosa.

Samo godinu dana nakon razvoda započinje nova ljubavna veza slavne glumice i to s kolegom Foxxom, kojeg je do tada samo površno poznavala.

  • +13
Jamie Foxx Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Otada se Katie i Jamie tajno viđaju u stanovima i hotelima diljem New Yorka. Katie je čak koristila perike i šešire kako bi se sakrila od neželjenih pogleda te da javnost ne bi saznala za njezinu novu vezu. 

Iako pokušavaju ostati dosljedni potpisanom ugovoru, 2016. se oboje pojavljuju na koncertu Barbare Streisand u New Yorku i tada šuškanja o njihovoj romansi postaju sve češća.

  • +15
Katie Holmes u bijeloj haljini Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Jamie je netko kome Katie može vjerovati i s kim se može zabaviti. Od Jamieja sada dobiva sve što nije mogla dobiti od Toma', rekao je tada američkim novinarima izvor blizak glumici.

Međutim do prvih stvarnih dokaza o ovoj dugogodišnjoj vezi dolazi u travnju ove godine, kada ih je slučajni prolaznik slikao tijekom večere u jednom od njujorških restorana i objavio to na društvenim mrežama.

S obzirom na to da je 21. kolovoza ove godine napokon istekao ugovor, glumica je odlučila javno se prošetati sa svojim dugogodišnjim partnerom, s kojim sada navodno planira i vjenčanje.

  • +4
Katie i Suri Holmes Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Katie je odavno prošla fazu kada ju je brinulo što će o svemu reći Tom. Ona i Jamie se jako vole. Željeli bi malo i skriveno vjenčanje na talijanskoj ili francuskoj obali', otkrio je izvor blizak paru te dodao kako bi voljeli da to bude sredinom ljeta, kada malena Suri nema školskih obveza.