NEODOLJIV PRINT

Dijele isti modni ukus: Katie Holmes ugledala se na vojvotkinju Kate Middleton

21.05.2019 u 10:26

Bionic
Reading

Dok dobar dio Hollywooda trenutno boravi u Cannesu, glumica Katie Holmes bila je gošća Spring Gale American Ballet Theatrea u New Yorku. Iako od javnosti više ne skriva ljubav s glumcem Jamiejem Foxxom, slavna ljepotica je na baletnu predstavu stigla bez pratnje svog ljubavnog odabranika, plijenivši pažnju u razigranoj i trendi proljetnoj haljini

Holivudska slatkica Katie Holmes je u operi u čuvenom njujorškom Metropolitan Opera Houseu uživala u društvu majke Kathleen A. Stothers-Holmes, koja je lijepoj glumici pravila društvo umjesto dugogodišnjeg dečka Jamieja Foxxa s kojim je ljubav uspješno krila od javnosti čak šest godina.

Slavna brineta plijenila je pažnju u trendi haljini maksi kroja, neodoljivog žutog cvjetnog uzorka s detaljem crne mašne, a cjelokupan stajling je zaokružila crnim čipkastim gležnjačama na petu s otvorenim prstima i crnom torbicom s crvenim obrubom.

  • +21
Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako su cvjetne haljine maksi kroja trenutno veliki hit na modnoj sceni, Katienim obožavateljima se njezin izbor stajlinga nije svidio. 40-godišnju glumicu mnogi bi voljeli vidjeti u odjeći koja malo više laska njezinoj figuri i ističe obline, što ova haljina ravnog kroja svakako ne čini za nju.

'Što ona to pobogu nosi? Izgleda starije od svoje mame u tome! Da, ona jest lijepa, ali kakvog smisla ima ta haljina?', glasio je komentar jedne obožavateljice na Instagramu.

Vrlo sličnu haljinu nedavno je nosila i vojvotkinja Kate Middleton. Kate je prije nekoliko dana imala priliku predstaviti vrt u Chelseu koji je sama dizajnirala. U suradnji sa svojim timom osmislila je zabavni, edukativni i opuštajući vrt u centru Londona koji je posjetila sa svojom obitelji, a za tu je prigodu odabrala haljinu midi kroja s efektnim cvjetnim printom koja se veže u struku, a riječ je o haljini pristupačnog high street brenda & Other Stories.

Kate Middleton i princ William s djecom Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia