SKLADAN PAR

Nakon godina skrivanja Jamie Foxx i Katie Holmes proživljavaju svoje najsretnije dane

15.05.2019 u 10:08

Bionic
Reading

Prije nekoliko tjedana po prvi su se puta zajedno pojavili na službenom događanju, prestižnoj modnoj večeri Met Gala u New Yorku. Glumački par Katie Holmes i Jamie Foxx na glas su kao jedan od najtajnovitijih parova Hollywooda, ali vrijeme skrivanja za njih je prošlost i polako se otvaraju

Zajedno su već šest godina, ali javnosti su se pokazali tek prije dvije kada je Katie Holmes i službeno ispoštovala ugovor brakorazvodne parnice s Tomom Cruiseom.

Glumački par Jamie Foxx i Katie Holmes u posljednje vrijeme sve su češće pred fotoobjektivima i ne kriju koliko se vole. Prva prilika da javnosti konačno pokažu da su par bila je na modnom događaju godine Met Gali održanoj prije dva tjedna u New Yorku.

Osim što su pozirali zajedno, Jamie je jasno dao do znanja tko jedina žena u njegovu životu. 'Najzgodnija na ovom partiju je Katie u ljubičastoj haljini ', rekao je otvoreno medijima kada su ga upitali da izdvoji neke od ljepotica.

Da svoju voljenu drži kao kap vode na dlanu dokazao je i kada su ih proteklu večer paparazzi fotografi uhvatili prilikom dolaska u hotel na Manhattanu. Foxx je bio u opuštenom izdanju, sivoj dizajnerskoj trenirci i najpoželjnijim tenisicama sezone McQueen. Istovremeno zgodna glumica bila je u mini haljinici koja se nazirala ispod toplog narančastog kaputa. Pažljivi 51-godišnjak pobrinuo se da njegova dama sigurno izađe iz visokog crnog terenca i pružio joj ruku, a potom su se uputili u hotel.

  • +2
Katie Holmes i Jamie Foxx Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia