za ljetne dane

U njima ćete izgledati besprijekorno: Ovo je 15 najljepših maksi haljina

05.08.2023 u 18:00

Bionic
Reading

Dobra maksi haljina ljetne vrućine učinit će podnošljivijima i stilski dotjeranijim. Pobijedite vrućinu i pri tome izgledajte besprijekorno, u svakoj prilici

Što može pokvariti savršen outfit tijekom ljeta? Sparno vrijeme i vlaga, nesumnjivo. Svatko je to barem jednom iskusio – u jutarnjima satima izgledate tako slatko, dok stignete na odredište, odjeća se lijepi za vas i sve što želite učiniti je presvući se u nešto drugo. Od vremenskih uvjeta ne možete pobjeći, ali se možete strateški odijevati kako bi postigli udobnost bez žrtvovanja osobnog stila. A s jednim komadom baš nikada nećete pogriješiti: vrijeme je za prozračne maksi haljine.

Želite pobijediti vrućinu? Odgovor je maksi haljina. Nemate vremena za depilaciju nogu? Pogađate maksi haljina. Odlazak na vjenčanje? Maksi haljina! Želite ostaviti snažan dojam? Maksi haljina, naravno. Maksi haljine tako se lako stiliziraju i bez puno kompliciranja prelaze iz dana u noć. Svestran, jedinstven izgled čini ih tako lakim za pakiranje za sva ljetna putovanja.

Postoje beskrajne mogućnosti stiliziranja, a modni stručnjaci preporučuju za dnevne lookove posegnuti za bilo čim od rafije i dodati lanenu košulju koja će pružiti malo više dimenzije. Za večernje izlaske jednostavno skinite košulju i dodajte sandale s minimalističkom petom ili elegantne ravne sandale.

Naravno, ne zaboravite na nakit. Veliki, odvažni, zdepasti trend po pitanju nakita odlično će pristajati ovom izgledu. Što se tiče frizure, tu je pravilo vrlo jednostavno - danju je nosite raspuštenu sa šeširićem, a noću zalizana kako bi dala dozu elegancije. Maksi haljina bez naramenica s kosom skupljenom unatrag je omiljen izbor top stajlinga za vjenčanja ove sezone.

  • +10
Ljetne maksi haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo