sjajan izgled

Severina oduševila izborom haljine, a ima i sandale koje idu uz baš sve

25.07.2023 u 11:57

Bionic
Reading

Nakon uživanja u Grčkoj Severina se vratila na pozornicu, a publiku je oduševila kako glasom, tako i stasom. Naime mnogi nisu mogli ne zamijetiti njezin vrlo laskav modni izbor

Za brojne glazbenike ljeto u pravilu znači brojne nastupe između kojih 'love' nekoliko dana odmora. A upravo tako vruće mjesece provodi i jedna od naših najpopularnijih pjevačica.

Nakon nekoliko dana provedenih u Grčkoj, gdje je uživala u suncu, moru i dobroj hrani, a servirala je i nekoliko upečatljivih stajlinga, Severina se vratila na pozornicu.

Došao je red na nastup u Budvi, a za koncert je odjenula haljinu midi kroja koja krojem podsjeća na wrap modele koji dodatno naglašavaju struk. Klasičan kroj haljine isticao se naglašenim dekolteom te nabranim materijalom na struku. Snažna nijansa, na granici između žute i zlatne, savršeno je istaknula Severinin preplanuli ten.

  • +3
Zara: Midi haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

U blistav i sjajan stajling odlično su se uklopile srebrne sandale, klasičan i vječan model s visokom potpeticom i remenčićima oko gležanja i preko prstiju. Upravo je takav minimalistički model sandala jedan od najsigurnijih izbora ako ste u potrazi za modelom nosivim godinama.

  • +4
Minimalističke sandale Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Inače, midi haljine predstavljaju vječan modni izbor boji spaja eleganciju, zavodljivost i nosivost u jednom komadu, a savršeno funkcioniraju kao dnevni i večernji modni izbori.

Severinin sjajni izgled zapeo je za oko i njezinim prijateljima i pratiteljima na društvenim mrežama, a to su joj rekli i u komentarima. 'Ljepotica', poručila joj je Silvia Dvornik u komentaru, a s dva emotikona srca u žutoj i crnoj boji javila se i dizajnerica Matija Vuica. 'Haljina kao stvorena za nju', 'Ti nikad ne stariš', 'Izgledaš fantastično', 'Neka pati koga smeta', 'Pa dokle ćeš ti trajati', bili su samo neki od brojnih komentara.

  • +21
Severina Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Matea Smolčić Senčar