tako laskavo

Eva Longoria u haljini koja zajamčeno privlači poglede

25.07.2023 u 10:16

  • +3

Eva Longoria

Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / THE MEGA AGENCY / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Eva Longoria u punom sjaju pokazala je svoju besprijekornu figuru u pripijenoj haljini koju je odabrala za dolazak na Global Gift Gala u Španjolskoj

Zvijezda serije 'Kućanice', 48-godišnja Eva Longoria, koja se nedavno strastveno poljubila sa suprugom Joséom Bastónom na plaži, stigla je na ružičasti tepih hotela Don Pepe, u kojem se održavala gala zabava.

Inače, Global Gift Foundation je filantropska neprofitna organizacija čiji je cilj stvoriti pozitivan utjecaj na živote djece, žena i obitelji u potrebi, kako je navedeno na službenoj internetskoj stranici.

Na gala zabavi Eva je pokazala besprijekornu figuru u lijepoj crnoj haljini koja je sezala sve do poda. Vrlo jednostavna, ali itekako upečatljiva kreacija isticala se zavodljivim prorezom na području dekoltea. Predstavljala je odličan spoj vječne i klasične crne haljine koja itekako dobro dođe u ormaru i vladajućeg trenda obilježenog cut out prorezima.

Čini se da je spoj klasične elegancije i izazovnih proreza ovog ljeta omiljeni odabir slavne glumice. Tako je svega dan ranije, također u Španjolskoj, pokazala zavodljiv stajling koji je uključivao elegantnu i dugu haljinu s prorezima, ali u bijeloj boji.

ZANOSNA GLUMICA

Eva Longoria u 'Barbie' stilu: Vrući trend ljeta istaknula zavodljivom haljinom

Pogledaj galeriju