PAMELA RAMLJAK:

U ljubavi mora biti žrtvi i kompromisa

13.02.2013 u 11:21

Bionic
Reading

'Divna stvorenja', film kojem mnogi predviđaju uspjeh kakav je postigla saga 'Sumrak', s velikim je zanimanjem dočekala i domaća publika koja je pohrlila na premijeru

'Divna stvorenja' prvi je filmski nastavak prema knjigama spisateljica Kami Garcije i Margaret Stohl koje su postigle veliki uspjeh, posebno među teen populacijom.

Nije ni čudo - svi bitni elementi su tu: mladi par koji se fatalno zaljubi, mistični gradić u kojem se sve to događa (nešto kao Forks), nadnaravne moći i, naravno, obiteljske tajne.

Radnja se vrti oko mladog Ethana koji živi u Gatlinu u Južnoj Karolini, malom konzervativnom južnjačkom gradiću koji kao da nije u 21. stoljeću, u kojem se ništa ne mijenja i nema nikakvih događaja. Njegov otac se potpuno povukao u svoj svijet nakon iznenadne smrti mladićeve majke, a sve se mijenja kad Ethan sreće Lenu, misterioznu ljepoticu o čijoj obitelji kruže mračne priče. Redatelj filma Richard LaGravenese okupio je i impresivnu glumačku postavu koju čine Alden Ehrenreich, Alice Englert, Jeremy Irons, Viola Davis, Emmy Rossum, Thomas Mann, Emma Thompson, Eileen Atkins, Margo Martindale, Zoey Deutch, Tiffany Boone, Rachel Brosnahan, Kyle Gallner, Pruitt Taylor Vince i Sam Gilroy. 

Već najavljena kao novi 'Sumrak', 'Divna stvorenja' privukla su i neka poznata showbizz lica, među kojima i pjevačice Ivanu Radovniković, Pamelu Ramljak, nekadašnju članicu all girl grupe Femminem, Renatu Sopek, Nenada Hervatina Pink Studio i dr.

Ivana ovih dana snima novi spot i priprema svoj treći album u karijeri, no uspjela je pronaći vremena za premijeru 'Divnih stvorenja'.

'Veliki sam filmofil i stvarno pogledam puno toga. Čini mi se da je priča dosta slična kao u sagi 'Sumrak', ali volim takve filmove koji nas mogu opustiti i pomoći nam na trenutak odlutati u neki drugi svijet. Što se tiče ljubavi, napravila bih sve, to je poznato', rekla je Ivana Radovniković koja se natjecala u glazbenom talent showu 'Story Supernova Music Talent' 2004. godine. Plavokosa Zadranka već je devet godina u sretnoj vezi, a kao recept uspješne veze navodi puno ljubavi, strpljenja te i malo kompromisa. 

Bivša feminemka Pamela Ramljak također je s guštom je pogledala film, no kaže da joj se ipak više svidjela saga 'Sumrak'.

'Pročitala sam sve knjige iz sage i moram reći da sam bila oduševljena filmovima. Ipak, 'Divna stvorenja' pružila su mi sasvim dovoljnu količinu zabave. Preporučila bih ga svima koji vole takve filmove. Simpatičan je i opuštajući', kaže Pamela.

Pjevačica kaže da voli Valentinovo te da ga uvijek obilježi.

'Iako je možda kliše, nije mi mrzak. Uvijek ga nekako obilježim, barem nekom sitnicom. Baš kao što je to malo dotaknuto u filmu, u ljubavi mora biti i žrtvi i kompromisa da bismo znali cijeniti ono što imamo', rekla je Pamela.