TYLER POSEY

Je li vam odnekud poznat ovaj prezgodni glumac?

02.03.2017 u 08:32

Bionic
Reading

Ako ste fan serije 'Teen Wolf' onda vam je itekako dobro poznato ime glumca Tylera Poseyja

Ovaj 22-godišnjak je u društvu Sarah Hyland, Hayley iz 'Moderne obitelji', nedavno vodio dodjelu Teen Choice Awards izazvavši pravu pomutnju među gledateljicama. Evo nekoliko kul činjenica o ovom prezgodnom Amerikancu!
 
1. Možda ne znate, ali Tyler je glumio sina Jennifer Lopez u romantičnoj komediji 'Maid in Manhattan' iz 2002.! Tek ove godine sreli su se prvi put od snimanja tog filma i to baš na dodjeli Teen Choicea.

2. Čini se da su mu uloge vukodlaka sudbina! Naime Tyler je bio na audiciji za ulogu Jacoba Blacka u 'Sagi Sumrak', no angažman je otišao u ruke Taylora Lautnera, otada planetarno poznatog.
 
3. Tyler je lud za glazbom: svira gitaru i vokal u bendu Lost in Kostco. 
 
4. Za potrebe miniserije 'Into The West' naučio je jezik indijanskog plemena Lakota.
 
5. Osim glazbe, obožava skejbord.

6. Na audiciji za film 'Maid in Manhattan' impresionirao je producente izvedbom stvari legendarnog dvojca Simon and Garfunkel 'Me and Julio Down by the School Yard'.
 
7. Nadimak mu je Ty, a srednje ime Garcia.
 
8. Njegov tata je također glumac. Sa svojim ocem pojavio se u nekoliko epizoda serije 'Doc'.
 
9. Rođen je u obitelji irskog, engleskog i meksičkog podrijetla.

10. Djevojke, sad vas moramo razočarati! Tyler se prošle godine zaručio sa svojom dugogodišnjom djevojkom, Seanom Gorlick, vizažisticom.
 
11. Tyler kaže da nema puno sličnosti sa svojim likom iz serije 'Teen Wolf', Scottom McCallom: 'On je pomalo izgubljen, dosta mu je statusa autsajdera i želi biti primijećen. Za razliku od njega, ja sam u školi bio vrlo popularan. Nisam bio autsajder. Ali opet, obojica želimo učiti i razvijati se. U neku ruku sam možda sličniji vuku nego Scottu, ali sasvim ga razumijem', rekao je Tyler.